pa kompa i je,52.000km ima ovaj moj i nikad otvarana mašina...to je vojska znala imat,izdržljivi motori,ako ih paziš traju pun qrac,bile su priče da 80,000km naprave bez beda a sad koliko je tu istine,ja ću na ljeto napravit generalnu da sam na miru...
stari moj voziš se ko kralj,udobno,preko rupa ništa ne osjećaš,ma to je to,skreneš s ceste kad god oćeš i u šumu gas
samo obavezno ga grijat i na radnoj temp. ga pržit i to je to,a prijašnji vlasnik je čuvo taj motor ko....jbt do ventila ga vozio,sve pomalo,stavljao od motula polusintetiku,dobro ulje a baš sam mislio da je točio 2taktol i slično ali dobro je
dao mi još pun rezervar benze i ulja više od 0.5l,stavljao je oko 3-4%,motor dimi sotonski ali neka,bolje neka dimi
ja sam ga mislio uzet još pred 2-3 god ali sam mislio da će mi reć bolesnu cijenu ili ga neće prodat i pito ga ja iz sprdancije on kaže a da bi jer mu treba trenutno lova i kaže mi 5000kn i nakraju mu spustio na 4600
mikuni 26 karb,odaziv na gas ko mutav,radi ko sat motor,minimum drži na okretajima koje možeš brojat i ne gasi se,hladan ili topal radi ko urica i pali odma,kurbla majka