evo posto sam otvorio temu i ne želim da neko misli da sam je otvorio zato da bih se ku#čio nečim dobrim sto imam.Dodje mi zlo kada vidim da se kroz grad voze r6-ice,cbr-ke,z-ei,ninje,r1....i svi jači motori koji su natrpani raznim aftermarket dijelovima koji koštaju mnogo vise nego jedna kvalitetna oprema u ovom slučaju konkretno KVALITETNA KACIGA.....većina gradskih lera sto izvode neke frajere vozajuci skupe motore natrpane svim i svacim uglavnom na glavi imaju neku kacigu koja je daleko ispod prosijeka.....takvima je očigledno važnije imati akrapa na motoru nego dobru kacigu na glavi....a prolaze kao munje i to 100 posto razumijem jer svi mladi isto razmišljaju pa tako i ja....ali ako se već "leti" bilo bi dobro da se ima dobra,kvalitetna kaciga na glavi,to je osnovno,a po mogućnosti i još dobra jakna i rukavice....ja osobno imam aeroxa i ktm-a i imam kacigu hjc fg-15...imam još i druge opreme ali tema je vezana za kacigu....mene zanima sto vi mislite i da li biste npr da imate neki scoot renomirane marke i da imate na raspolaganju npr 2000 kn,da li biste sve utukli u tuning dijelove za svog ljibimca kao većina mulaca ili biste 1/4 toga stavili sa strane i stedili za neki spuh a sa ostalih 1500 kn kupili neku kvalitetnu kacigu?