Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
i koliko ide, peres vxra? imas li kartonske lamele na usisu
Jel ti nece taj kiler malo biti premali ?
deklo ti je moglo puno bolje..ali dobro e..projket ti je za 5..i kad bi to moglo bit u pogponu...eo sta san ja polira prijatelju od fxr-a uzivo je jos bolje jer nije dobra klamera na mobu..i jos deklo od moga automatika...
mislim da neče pošto ide električna pumpa vode pa mislim da bi to sve moglo ljepo funkcionirat i da nebi smijelo bit pregrijavanja...ako bude temp. previsoka kemijat čemo sa večim kilerom....
Ah cuj,ovak,moj frend je stavljo el.pumpu na isti taj kiler od sr50r i 70ccm kit mu je bio dosta topal..nije se pregrijavao,ali malo van granica normale,nismo znali koliko točno jer nije bio spojen senzor za temperaturu.Tak da ti preporučujem da odma tražiš veći kiler.
evo sad sam baš razgovarao sa cok-om i odlućili smo da idu dva kilera od sr-a...oče to bit dovoljno?
s ovim slajderima izbjegavaj ozboljnije padove ili ti je MUST HAVE pod sic cekic od mal vise kila
od cijele priče deklo je još najbolje i ispalo satovi su sjeli ko budali šamar a i cijeli projekt je sam po sebi sjeo ko budali šamar uglavnom
To sam htjeo napisat al me bilo strah
i mene bi bilo strah...
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...