Eto, za mene je voznja zavrsena ove godine...nakon prvog dana kao nezaposlena osoba mogu reci da sam se odmorio iako sam cijeli dan radio svasta nesto.
kada je pala noc i temperatura zavukao sam se u garazu sa dva frenda i poceo rastavljati srku
ovi dva su udarali po rakiji tak da je bilo veselo
uglavnom, srka je raskopana, plastike ce na pripremanje za lakiranje, masina je na stolu, rama na klocni...
ima par popucani nosaca na plastikama tako da ce se i to morati napraviti nekako
karike su nove, ako ce biti potrebno zamjenit cu lezajeve i semeringe do proljeca i obavezno iglicasti jer mi nekako previse sece klip na njemu...nema lufta ovako na ruku ali nekako mi je labav
cilindar sam vec zaboravio kako izgleda, i sada kad sam skinuo ostao sam paf...razocaran u sebe nemogu vjerovat kako sam ga lose obradio :'(
spram ostalih koje sam drugima radio, ovaj izgleda kao da su se djeca igrala njime, tako da cu se time najvise pozabaviti da se to dotjera u red
eto par slikica
inace najbolja stvar je kada imas u radioni ljude koji neznaju previse o skuterima...nema previse pitanja, nema prigovaranja, nema sranja...das im piti, smjestis u kut i amen
lijevog sam cak iskoristio da ispolira jedan dekl, i za nekog ko nezna dobar posao je obavio tako da ilija svaka cast
kad bude nekaj novo bude tu
P.S. i da jos jedna stvar...iako sam sam spustao glavu, nije proslinila