da ne pišem sve ispočetka kopirat ću malo sa drugog foruma
motor kupljen u 8 misecu prošle godine.
1motor nikad lupan, 2003 godina ženska vozila. 7tkm.
bia je pali-vozi ali od struje ništa nije radilo osim svitala i pozicije...bilo krivo pospajane neke instalacije, prominia bateriju i sve 5.
druga stvar šta motor nikako nije radia kako triba...gasia se na minimumu, trokira, ima nemiran ler...nakraju se ispostavilo da me jebe čok koji nije bia originalni...osim šta je vuka falš zrak bia je cilo vrime uključen...stavljen drugi sa kraćom iglom tako da je sad čok koda ga i nemam...stalno isključen
picajzla sam pa je prvo bilo dovest ga u besprijekorno stanje...prominjene su pločice prednje i zadnje ferodo, remen kevlar malossi, ulje u mašini, getribi, svićica, filteri, sav potrošni materijal u biti...prominjene brave komplet, pretapeciran sic, ležajevi prednjeg i zadnjeg kola...uglavnom sve pi*darije koje sam naša da ne nabrajam sad...
evo kako je to izgledalo prije, nemam nekih starijih slika...
kad je sve izminjano idemo ga malo upicanit
skinut blatobran s tablicom, prozirni štop stavljen
pa su išle felge, deklo i još neke pi*darije u crno...napravljen fensy nosač tablice, stavljena ispod repa
pa je stavljen alarm sa daljinskim paljenjem, pa je nabavljen leo 4road za njega...
...koji trenutno nije na motoru...njegova grana mi je malo sjebana, triba napravit novu, i poštelat motor. sve ću slikat i napisat...evo još jedna slika