@ goran...
cek ti mene nevolis jer san TOVARCINA iz splita a niti me neznas??
pa ti si obicna budala...
ja niti gledan nogomet niti ga volin i zaboli me zvecka za tudmanovog dinama ili za splitskog hajduka..
daj ti brate malo razmisli sta pricas i kako se izrazavas...
U SPLITU se ne lituje jer je Split tranzitni grad i ljudi su u PROLAZU ... dok idu na druge destinacije usput pogledaju split.. a i split je povezan morskim linijama sa svim destinacijama koje zanimaju turiste...
nabijem tebe i sve ostale zbog kojih ja ne mogu u zagreb sa ST tablicama i sta moji PRIJATELJI iz zagreba nemogu doc u mene sa ZG tablicama a da se ne treses oce ko razbit auto...
zbog tebe san cita malo cilu temu.. i da te razbistrin,.
vas PRAVIH zagrebcana ima isto ka i nas PRAVIH splicana..
naime ako ima iti 5% pravih IZVORNIH zagrebcana u zagrebu ode mi glava.. sve je to ka i split.. doseljeno iz bosne i okolice... dan livo jaje da ti nisi pravi zagrebcanin a glavno da se tuces sakama u prsi i shema.. kukavice pucajte u prsa..
ja san inace iz fetive splitske familije.. i stvarate mi alergiju s ovakvim ispadima.. ova prepucavanaj zagreb split su dosla do te mjere da vas sve triba u logor strpat i podavit plinon da bude mir u drzavi...
ja nerazumin kako vi razmisljate u tin zatucanin glavama... kakve veze ima ko je odakle ako je normalna osoba itd. ...
jbt to je ista stvar ka i izjave mrzin zidove a NEZNAS ni jednog zidova.. i kako mozes mrzit narod .. mrzi se pojedinca..
tako kako mozes mrzit CILU populaciju grada splita a neznas ni 100 ljudi odavde...
mogu svatit da ti se grad nesvidja.. iako je meni osobno lipsi od zagreba.. more je more.. gusti su gusti.. a mi ih ne placamo... zagreb sa novim naseljima pomalo postaje ko hitlerovo odmaraliste na baltiku...
e da.. dabog da cila nogometna liga propala i svi isli u amatere pa da se prati sport a ne pare i korupcija...
eto nadan se da se nisu digle tenzije s ovin poston.. al stvarno ako nemate o cemu razmisljat nego ko je iz splita i obratno ovi odavde ko je iz zagreba pa da ga serete i sl. onda ste propaliteti