a cuj, to je tako.. a opet spletom okolnosti po meni imaju najljepsu himnu bas dinamovci..
glupo se oko toga raspravljat tko je kakav.. treba gledat svoja posla i svoje popravljat, nitko nije savrsen
mene najvise smeta kultura svih nasih navijaca, iako je u rijeci armada vise manje ok svejedno, i njih i sve cu sad popljuvat, jer volim kad se navija za svoj klub i pijevaju pjesme o svome klubu i kad se puste drugi na miru.. i tada uvjek bude najbolje
s nekolicinom huligana se treba obračunat...pogledajte samo liverpoolove navijače sada!! na anfieldu cijelo vrijeme samo koreografija i pjesma....dakle:stop huliganima na stadione
Ja bi samo volio da objasniš pod tim "huligani"na šta konkretno misliš?Jer je u javnosti stvorena slika izmišljenih"huligana"Za mene bi po tome policajci bili "Huligani"veći od navijača.Huligan je pojedinac...Kako stati Huliganima na kraj?Šta ako zapališ baklju,potučeš se,baciš petardu onda si huligan?A uvjek te neko izazove,nisam doživio da negdje dođem i šetam gradom sa šalom od svoga kluba a da nemam sranja,dakle ako šetam Rijekom na dan tekme sa Osijekovim šalom jer sam ja onda huligan ili oni koji će me zbog toga napast?
A što se tiče provokacija drugih navijača ja mislim da je to normalno zato što nemamo ista mišljenja i nemožemo ništa drugo pričat nego se prepucavat i iznosit argumente zašto je koja skupina bolja.
Nisi huligan ako hodaš grado s obilježjima svog kluba...
Ako hodaš i pri tome vrijeđaš onda JESI huligan
Ako na utakmici pališ i bacaš baklje, onda si 100% huligan...jer moraš shvatiti da ostali gledatelji nisu došli gledati nečije gluposti (bilo na sjeveru ili jugu) nego gledati i uživati u utakmici...Možda su ti isti doveli djecu od 6,8,10,12 godina...i što mogu vidjeti na takvim utakmicama...Zaključno: ponašanje na način "mi smo puknuta ekipa, a za ostale na stadionu baš nas briga (a ostali čine 95% gledatelja)" jest huliganstvo, ma kako to netko teško prihvatio i shvatio jer to je
maltretiranje većine od strane manjine!!!