luka... evo gle zakaj ja ne volim te klince poput tebe koji imaju nikavo znaje a vole pricat kod a znaju sve...
nosac nije puknuo.. jer je bio strgan. isapo je i nabio ga nogom i sjelo je nazad...
pred dve godine sam prestao radit za pljeskanje... procitaj opet ovu bibliju kaj sma gore napisao...
i ovo kaj su me komentirali... nije vzano jer me hvale il pljuju... to su sve ljudi koje ja uopce ne poznam al o meni pricaju i to je to..publicitet...
dakle zna se za mene i malo vise van foruma... dovoljnod a hrani moj preveliki ego i da jeber tebe u mozak jer su te zapamtili samo nekog lika iz oklice zg koji je vozio 8 sati da bi 1 sat sjedio kod tede na grobniku...
ja volim svoje antifanove koji me mrze.. kakvi god da jesu.. moji su =)
gle, nisam tvoj, smatram te debilom koji nezna vozit skuter i to je to. a voli se kurcit..
A sad me slušaj, ja nisam jedan od onih klinaca kaj neznaju ništa a pricaju ko da znaju sve, nego ja pricam o onome sta sam vidio..
A ti ako imaš imalo ponosa o tom svom polomljenom tjelu prihvatit ces cinjenicu koju ja tvrdim o tome da si jucer bio koma...
Te stvari kaj radiš radi drugih a ne radi sebe je žalosno..
Di ce ti bit svi ti ljedu koji ti pune ego kada ti se nedaj bože nekaj dogodi...
Di ce ti bit svi ti ljudi koji ti pune ego da npr. ostanes bez novaca i nemaš za kruh...?
Decko slava je prolazna a ovo su tvoji zadnji trzajevi...
a ti dino, nemoj zaboraviti da je slika jedno u zivo je drugo....