da imam disk zato jer je moja px-ica 2000 godina a sve što sam nabavio za nju je iz njemačke tj iz firme SIP-SCOOTER SHOP dovoljno je ukucati sip vespa i nema što nema ja sam svaki dan na toj stranici.bila bi super stvar kad bi kao vespa club croatia da stupimo u kontakt sa njima i mogli bi naručivat sve što nam padne na pamet vjerovatno i povoljnije nego pojedinačno.oni rade sa UPS-om dostavnom službom a UPS u hrvatskoj radi sa intereuropom međugradska dostava.
sve što sam ja stavio na vespu ne prelazi 100 eura,a pošto vas sve poštujem otkrt cu vam sve male "tajne".felge svaka 22 eura ,štoplampa 200 kn,rukohvat 200 kn,ručice 14 eura,retrovizor 10 eura,kapak na svijetlu 5 eura,bočna nogara 25 eura,kromirana zaštita za ventilator 15 eura i sve one kromirane lajsne 50 kn a na prednjoj roti ima petokraka i na njoj je naljepljen kromirana naljepnica i tako isto je i na zadnjem dobošu.
oko 100 eura me došlo sve što sam naručio iz njemačke a rukohvat i štoplampu sam kupio kod nas ali svakako kad se sve zbroji ispada oko 1250 kn.