Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Voge SR 450X - još jedan šarlatan  (Posjeta: 92 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline challenbeen

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: otok Pag
Voge SR 450X - još jedan šarlatan
« : 06 Svibanj, 2026, 17:05:31 »
https://atv-nautica.com/product/voge-sr450x/

Kako sam zapravo i očekivao, čak i brže, ulazimo u eru di će nas Kinezi zasut super ponudama, sa onime što smo od Francuza i Talijana već daaavno tribali imati... uz Zontes, sad i Voge, mislim da se bližimo budućnosti gdje ćemo imati sve ozbiljnije 2 cilindrične vozalice 400-600 cc udobne i spremne za velike kilometraže. Kina je sad što je bio Japan 80ih.. čudo!
Ne kažem da su svi modeli top, imaće sigurno mana, ali vrimena u kojim se nalazimo, jako su zanimljiva. Doduše fali mi 2t, ali tehnika ide toliko naprijed da možda i njih uskoro vidimo ako EU se opameti sa ludim eco normama...

Uglavnom, još jedan maxi skuter, koji bi volio probati. Baš me zanima jel ima još ovakvih i kad stižu u RH...
Gilera Runner ST 125/180 4t 2008

Offline Poggiali

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
Odg: Voge SR 450X - još jedan šarlatan
« Odgovori #1 : 06 Svibanj, 2026, 18:23:30 »
Meni se ovo vise svidja od Zontesa, pogotovo 2cyl zvuk, ali zastupnika moras trazit povecalom, do neki dan nije ni stranica radila.. nadam se da ce to napredovat..

Offline balki

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • idemo dalje...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: Sportcity X50ie; X=3
  • Moja Kaciga: Nolan N80.8
  • MojSetup: Nadasve funkcionalna nakupina djelova
  • MojSpuh: Akrap
Odg: Voge SR 450X - još jedan šarlatan
« Odgovori #2 : Danas u 00:21:11 »
Mislio sam da se Voge radi u istoj tvornici kao Zontes ali sam u krivu bio.
Guangdong Tayo dela Zontes, a Loncin xela Voge i konkurencija su.
Zgleda ovo dobro i svakako cu ga probati čim mi se ukaže prilika, al cu sacekati 552 jer ocekujem da ce između ostalog imati bolje rješen zadnji swingarm, ~530 kubika i vidim da kao firma briju na promišljeno reduciranje mase skutera.
Stvarni život je iluzija izazvana odmakom od tastature