Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Honda Forza 350 i ADV 350  (Posjeta: 343 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Poggiali

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Aprilia Sportcity 250
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
Honda Forza 350 i ADV 350
« : 22 Travanj, 2026, 15:46:02 »
Zanimaju me iskustva korisnika nakon duzeg vremena, kakva im je kvaliteta, kakve su masine?

Naletio sam na neki video di su zupci od lanca popucali u 5000km, pa sam malo skeptican..

https://youtu.be/SQ_kHynrzV8?si=0loMgeJBiUfYLIm-

Offline balki

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • idemo dalje...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: Sportcity X50ie; X=3
  • Moja Kaciga: Nolan N80.8
  • MojSetup: Nadasve funkcionalna nakupina djelova
  • MojSpuh: Akrap
Odg: Honda Forza 350 i ADV 350
« Odgovori #1 : 22 Travanj, 2026, 17:59:43 »
Ma ovo kineŠčad navlači vodu na svoj mlin. Vjerujem da nije baš takvo smeće Honda potpisala.
Stvarni život je iluzija izazvana odmakom od tastature

Offline Poggiali

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
« Odgovori #2 : Danas u 14:15:35 »
A ne znam, yamahu hvali na sva zvona... ja od honde nemam nis osim kosilice, i nisam bas zadovoljan da kosilica od 1000€ nema lagere u kotacima xD

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
« Odgovori #3 : Danas u 16:13:53 »
Ja sam imao SH300 2006to godiste dvije godine i bio samo tako tako.
Daleko da je los motor ali da je dobar u usporedbi s konkurencijom i nije.
Sve je bilo ok samo dok ti treba neki dio koji nije guma i remen kosta ko suho zlato a nivo kvalitete je u rangu Kymca koji je i onda radio za njih podosta stvari.
Sta me razocaralo, prvo zastarjela ciklistika koja i nije bila bas nesto u usporedbi sa Europskim skuterima.
Gumbi i salteri su se pojeli od sunca ko da su 30 godina stari i instrument tabla je zutila cim bi ga ostavio na suncu parkiranog.
Dosta forsirana pozicija sjedenja koja pase nekome do 170cm visine ali svima drugima je neudobna, skliska podnica gdje ti noge stalno bjeze.

Motor ko motor se od aluminija poceo listati i oksidirati ko da je u slanoj vodi bio 20 godina. Ali motor je isao i isao.
Po meni nije lose ali nije ni najbolje prdekalo koje sam u to vrijeme vozio. Da li bi ga kupio za sebe hm... tesko.
Nista me iskreno nije smetalo ali isto tako nista odusevilo, bio je cist ok.

E sad kakvi su novi modeli 350 Forza i ADV, neznam vidio sam samo ove manje 150cc modele i 125 modele i bili su a tako, nista specijalong ali ni nista lose.