Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: LS2 FF807 Dragon Carbon (Forged Carbon 807-3)  (Posjeta: 95 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline challenbeen

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: otok Pag
LS2 FF807 Dragon Carbon (Forged Carbon 807-3)
« : 12 Travanj, 2026, 22:52:37 »
Nakon 6 godina nošnje Shoei Air i zamjene 3 seta unutrašnjosti i 7 vizira, te 4 godine MT-Helmets Thunder 4 (2 vizira), na red je došlo da se počastimo i LS2, i to samu njihovu najvišu klasu, ako ne i najbolju LS2 Touring kacigu. Kod mene stoji već 10-ak dana, a danas je došlo na red da je recenziramo! Po priči sa ostalih foruma, bolji je jedino neki race model (FF805) koji se koristi na Moto GP ...

Kaciga je uzeta u Tokiću sa specijalnim popustom, gdje je cijena za mene bila smiješna, a kako se radi o karbonskoj kacigi sa naočalama, duplim vizirom i pinlockom, moram reći da po kvaliteti ne odstupa ništa od Shoei kacige... U rukama se čini jako kvalitetna, ne ostavlja tragove prsti i masnoća po njoj. Pinlock ću montirati na dodatno dobiven vizir, tako da imam najbolje od sveg svijeta, pa ću to objaviti u naknadnoj recenziji. XXL ili broj 63 mi stoji odlično na moju glavu. Jedva je čekam probati na skuterima i motorima, te vam doniti malo bolju i opširniju real-world recenziju.

Razlog zašto sam odabrao ovu kacigu za ubuduće sezone, osim akcijske sportske cijene (a moga sam i u Lidlu za 40e uzet, pa nisam, ako me razumite), je stvar što su se probili na Moto GP, dijelu dosta toga i Dragon kaciga je komplet karbonska sa plastičnim dijelovima, i u ruci se osjeti kvaliteta, kao i kvaliteta same spužve koja je bolja od MT, ali opet možda nešto slabija od Shoei... (Za)Malo sam se (pre)vagao za GT-Air 3 Mike TC-4 ali nisam se mogao oprostiti sa 730 eura... plus komunikaciju... u trgovini su bili par ljudi koji imaju iskustva sa njom i hvalili su je pa sam je sam išao ispitati prije bilo kakve odluke, naravno.

« Zadnja izmjena: 12 Travanj, 2026, 23:05:30 challenbeen »
Gilera Runner ST 125/180 4t 2008

Offline challenbeen

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: otok Pag
Odg: LS2 FF807 Dragon Carbon (Forged Carbon 807-3)
« Odgovori #1 : 12 Travanj, 2026, 22:53:53 »

Malo više o kacigi, tj unutrašnjosti i kako se skida navlake:

« Zadnja izmjena: 12 Travanj, 2026, 22:58:32 challenbeen »
Gilera Runner ST 125/180 4t 2008