Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Aprilia SR GT 400  (Posjeta: 402 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Poggiali

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Aprilia Sportcity 250
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
Aprilia SR GT 400
« : 20 Ožujak, 2026, 19:18:38 »

Offline challenbeen

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: otok Pag
Odg: Aprilia SR GT 400
« Odgovori #1 : 20 Ožujak, 2026, 20:08:13 »
gledao sam, napravili su dobri korak naprijed, samo kasnu 5 godina... trebali su odmah izbaciti taj model sa HPE mašinom... dat ću joj šansu ali mislim da Zontes 552 biti ipak must have
Gilera Runner ST 125/180 4t 2008

Offline Poggiali

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
« Odgovori #2 : 21 Ožujak, 2026, 19:26:07 »
istina, kasne poprilicno, nisu trebali dizat ruke od skutera..

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
« Odgovori #3 : Danas u 10:00:30 »
Ja neznam sta se desava s tim Piaggiom em se rjesavaju modela koji nejdu u prodaji i to razumijem ali onda 10 godina ne rade gotovo nista.
Sad dok moraju zadovoljiti nove norme sa OBD standardom imaju ponovno par skutera koji ne izgledaju lose ali 7500e je jako puno novaca za skuter koji realno bi se mogo prodavati za 5000e.
Mislim da je tesko dok u trzistu gledas da ima sve manje i manje ljudi koji si mogu priustti vozilo i da onda umjesto da budes konkurentan i postavis platformu i imas 20 modela na jednoj platformi po nizoj cijeni. Sad imas tri ili cetiri modela koji cijenovno nisu konkurentni kinezima tajvancima i koreancima koji su masivno digli kvalitetu ali su jos uvjek po cijeni pristupacniji.
Gluposti na motoru kao Bluetooth conectivity koji niti je pozeljan u prometu jer odvlaci paznju niti je jeftin po meni cini to vozilo prenatrpano i nepotrebno skupim.
Neznam ali za 7500e kupim ER6n ili MT07 koji su u istom cijenovnom rangu a sami motori nude podosta vise performansi i tehnike.
Svako kako zeli i umije i ljepota je u oku promatraca ali danas di se sve okrece oko novca mislim da bi i cijene trebale biti pristupacnije i strategije proizvoda koji se plasiraju drugacije. Lakih para bez puno posla vise nema niti nece biti.
« Zadnja izmjena: Danas u 10:18:33 JogFromYamaha »