Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Aprilia sr50 www minarelli horizontal  (Posjeta: 410 )

1 Član i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online osk93

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Tiktok
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: Aprilia sr50
Aprilia sr50 www minarelli horizontal
« : 12 Ožujak, 2026, 16:38:54 »
Pozdrav svima nedavno sam kupio navedeni skuter u zapustenom stanju. i potreba mi je pomoc i savjet oko nekih stvari.
pregledavao sam vec teme o tom skuteru ali vecinom su sve savjeti vezani za tunning skutera. a ja zelim da skuter ostane serjiski.

Na skuteru je netko stavio neki leovince auspuh i je toliko trul i jako puno varen da nemogu tocno ni vidjeti koji je model. i ja sam sada pronasao serjiski auspuh i narucio ga. i sada trenutno narucujem jos neke dijelove na Ms trgovini.

Ono sto me zanima su neke informaicije vezane za karburator. na skuteru je karburator Mikuni tm23 sa diznom 75 i milsim da to nije njegov orginalni karburato za taj skuter i da je veci od serjiskog. i mene zanima koja velicinaa dizne bude na serjiskom karburatoru ako netko mozda zna, jer zelio bih naruciti nekoliko razlicitih dizni da imam za svaki slucaj, ali neznam da li bih trebao kupiti manje ili vece dizne od 75. svaka pomoc i svaki savjet je dobrodosao

Offline JogFromYamaha

• moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
Odg: Aprilia sr50 www minarelli horizontal
« Odgovori #1 : 14 Ožujak, 2026, 20:08:16 »
na wwwu je originalni fergazer dellorto 12 sa ruckim cokom na sajlu i diznom 82-86 isao najbolje
isle su i serijske dizne 64 72 78 ovisno o trzistu i izvedbi auspuha tako da si uzmi set i igraj se.

Offline zvonkec92

• GY6 doctor <3 ---> Forumski strugar &
  • moderator
  • Tržnica : (+26)
  • maxi forumaš
  • B( . )( . )BIES MAKE ME SMILE
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • zvonkec_92
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Aprilia Rally
  • Moja Kaciga: Vemar, IXS
  • MojSetup: imam ih više
  • MojSpuh: sporcki auspuh imam
« Odgovori #2 : Danas u 04:05:11 »
Kupi megdje polovan Dellorto PHBN 12 i to stavi gore
Ako se nešto sfuša pa drži i traje ko tvorničko ili bolje onda se takvo fušanje zove tuning.  :kinez:

"Neke se stvari mogu kupit novcem, sve ostalo se nađe u šteku"

Online osk93

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Tiktok
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: Aprilia sr50
« Odgovori #3 : Danas u 11:51:38 »
Hvala vam na odgovorima uspio sam pronaci taj dellorto karburator na ms trgovini i odlucio sam da cu ga kupiti.

A u petak mi je stigao serjiski auspuh i stavio sam ga na skuter i uspio sam upaliti skuter ali skuter radi jako cudno jer ponekad radi i ide normalno i onda se dogodi da ponekad  krene pucati iz auspuha kao da mu iskra prekida i to je neovisno da li je motor hladan ili vruc.

I odlucio sam zajedno sa karburatorom da kupim novu bobinu, cdi i regulator napona. ali imam problem sa tim jer sve djelove koje sam pronasao su zamjesnki kineski. i imam opciju da kupim zamjensku kinesku bobinu i cdi ili da kupim cdi i bobinu od naraku-a, neznam sta je najbolje da kupim od toga da li su ti naraku dijelovi dobri