Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Runner 50 serijala trokiranje  (Posjeta: 39 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline trudna tableta

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Kawasaki KLE 500
Runner 50 serijala trokiranje
« : Danas u 10:08:59 »
serijski skuter...lageri radilice, semerinzi i karike zamijenjeni prošli tjedan( lagere je trebalo mijenjati, railica bez trunke lufta, karike sam usput stavio nove original piaggio iako su klip, cilindar bili bez riseva i oštećenja. pazio na one zareze, nauljio itd.  Fergazer nisam dirao jer je palio i radio odlično dizna 64, filter sve serijski.
sklopio sve, skuter radio kao sat, pali i dalje topao i hladan na zub.
budući da do posla imam 2 km svaki dan polako na pola gasa, da se karike i sve prilagodi, a onda na puni gas, radilo i vuklo sve kako treba, ali ga nisam vozio duže od 10-15 min.

jučer u malo dužoj vožnji, vuče sve super, i nakon stajanja na semaforu, dam gas krene trokat i jedva se vratim doma. Trokira cijelo vrijeme, pogotovo na više gasa, a na full gasu prekida kao blokada na autu, ono pap pap pap pap
 doma stavio drugu svjećicu nije nova al znam da je ispravna isto trokira...
vratio staru, očistio fergazer sve dotegao, skuter zapalio radi kao sat, vuče odlično i nakon 10tak min vožnje stanem na semaforu, krenem i krene trokiranje i vraćanje doma. Kad krene trokiranje nema prestanka, gore je na jačem gasu, ne krepava i ler gas je ok.
mjerio sam kompresiju- 5 bara, temperatura stabilna , ne pregrijava i to.

kupiti ću novu svjećicu iako sumnjam da je do nje, pa molim cijenjene sugestije što još pregledati i probati ili do čega bi po vama moglo biti? hvala

Offline Poggiali

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Aprilia Sportcity 250
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
Odg: Runner 50 serijala trokiranje
« Odgovori #1 : Danas u 19:24:44 »
koje boje ti je svjecica?
jesi provjeravao da li je cok ispravan?
filter zraka je cist?
lamelice na usisu su dobre?