Sto se cki tice, probao sam razlicite kombinacije, mislio sam stickerbomb napravit ali uzasno izgleda i bilo mi je zao da od jedne cke noga prekrije sisu od druge i slicni problemi
Nekako mi se ovako cinilo najoptimalnije. Preko toga ce sad doci clearcoat sa mrvicu crne boje da dobije kontrasta i ne vristi toliko.
Sto se tice prijenosa, komplicirana je situacija
Znaci rastavio sve, unutra je stock vario sa mijesanim rolicama koje nisam vagao ali su ocito bile preteske, skut nikad nije dosao u okretaje, sporo je kretao i zagusio bi se lagano do 10kmh (ali je isao 135 po cajgeru). (receno mi je da je sve stock unutra sto ocito nije istina). Rastavio kuplung iza, centralni je bio bijeli Malossi a federi kvacila crveni Malossi (vjerojatno umorni vec posto dosta rano hvata kuplung).
Stavio sam unutra TechPulley 11.5gr, skuter je skroz ozivio i isao oko 15.5sec - 100 (po gpsu) sto je onako...ok ali trebao bi ici i brze (vjerojatno je umoran vec motor, ima skoro 80tkm)
Tako sam se vozio par dana i u nedjelju skuzio da vise ne ide bas i izmjerio 17.9sec - 100.
Jucer sam popizdio sto neide pa sam stavio novi stock centralni (mjerio sam tvrdoce, najmeksi je bio stari stock, pa zatim bijeli koji je bio gore i najtvrdji stock koji sam kupio novi).
Nakon toga skut ide jos vise u okretaje i ima solidni start (cak zvuci kao da su prelagane rolice malo) i jedva navuce 120 po cajgeru sto mi opet govori da trebam ipak teze rolice (13gr Pulley recimo?)
Tesko je stelati prijenos kad nisi siguran u agregat, ali i to cemo uskoro posloziti sve iz nule...
Zato razmatram opcije između Multivara i Polinija, s tim da mi se Multivar ne sviđa jer nema semeringe niti brisalice niti nista, bolji variomat mi je bio na Baotianu (Koso).
Polini ipak ima i semeringe i cini mi se puno ozbiljniji.