Novo: Montirao sam praktički sve što se može montirati ili modificirati na 50 (osim podešavanja cilindara i omjera). Je li moguće da su osim varijatora sve ostale beskorisne izmjene?
Navodim promjene koje sam napravio redoslijedom kojim sam ih napravio i koje trenutno montiram:
1. modifikacija: Malossi varijator sa 7.2 valjcima, OEM remenom i dugim krakom ZX prigušivača. Rezultat: povećano ubrzanje i maksimalna brzina blizu 90 (ponekad stignem, ponekad premašim, ovisi o vjetru i vremenu)
2. modifikacija: Ditech modifikacija korektora, originalna kontrastna opruga, Malossi torzijski kontroler, bijele opruge kvačila. Rezultat: ništa vidljivo ''na koži''
3. modifikacija: TPS doveden na 19, Polini regulator samo s oprugom bez ikakvih podložaka, reed ventil V Force 3. Rezultat: pogoršanje maksimalne brzine (jedva prelazim 85) i isporuka malo gruba s hladnim motorom.
Između svega ovoga probala sam bijelu proljetnu, ljubičastu, 6 kiflica, 6,5 kiflica. Sve to nije činilo zamjetnu razliku u izvedbi Runner.
Možda bih trebao montirati omjere (7%), ali u ovom trenutku bojim se da ne izgubim ubrzanje i dalje nepotrebno trošim novac samo da dobijem 2-3 km/h više, ili bih trebao montirati Dr. Pulley valjke, ali sam pročitao sam da mjenjač postaje bučan i postoji rizik da se preokrenu zbog čega varijator loše radi, a budući da s drugim izmjenama nisam primijetio nikakvu razliku, ni u ovom slučaju ne mislim da bi se malo povećala maksimalna brzina kao što bi bilo na verzijama s karburatorom.
Stvarno sam bio uvjeren da bi Purejet mogao biti zanimljiv skuter, ali jedina dobra stvar je što malo troši s obzirom na to da sam isti novac potrošio na karburatorski, letio bi! Nadalje, pouzdanost je loša čak i ako se znaju problem i rješenje (na rasplinjaču nema pumpe za gorivo, pa se neće pokvariti. Na rasplinjaču nema kompresora, pa se neće pokvariti. Na rasplinjaču, upravljačka jedinica upravlja samo paljenjem i manje je složena i pouzdanija. Na rasplinjaču nema sklopa injektora, a sam rasplinjač je praktički vječan). Onda mi se novi kavez za valjke pokvario nakon niti 500 km nakon što sam u svakom slučaju upotrijebio novu brtvu kartera/cilindra prave debljine i nisam previše zategao vijke na glavi
U svakom slučaju Sretna Nova godina svim hrvatskim prijateljima!