Tomi, ja ne znam di trebam napisati ili nacrtati ili što već. da je ovaj adapter što sam napravio od 3 komada, samo ŠABLONA, skica, prvi primjer, kako ću otkinuti od većeg, debljeg komada željeza jer je apsolutno nemoguće pogoditi iz prvog puta išta. I sad mi se čini da sam nešto "sje*ao", al dok ne provjerim na ovaj način kako sam sad krenuo radit, ne mogu nikako znati! Čim ovo sredim i sve bude odgovarajuće onda ću kidat od debljeg materijala, najvjerojatnije 12/14 mm željeza. Zamolio sam čak Daria da mi napravi komad, al makar šablonu, al čovik ima priko glave posla pa mu ne mogu ništa zamjerit, a meni jedino preostaje da se ne idem vozat NRG-om dok nema prednju kočnicu.
Hvala vam ljudi moji, ovo me baš diže da sve do kraja završim po PS-u. Odmah dobijem i volju i želju. Sjedalo će svakako drugo doć, ovo je samo sad mala igranka da ne ispadnem iz štosa.
U međuvremenu, stigle su mi četkice sa Aliexpressa koje sam naručio točno 10. siječnja 2021, što mi je WOW. hahaha Sjedalo je već stisnilo sa 3 sloja tapeta, sad će ići lagana obrada i još malo lickanja... pa kasnije brušenja i kidanja