Vidi steka, sve po spagi ide. Jel ja to vidim plavo nebo i sunce?
je je.. ima sunca, već sam xmaxa upregao
sad prozirne plastike nabavi da se vidi rama
haha a di da ih kupin??
Jel ti ti taj antifriz gotovi ili koncentrat?
ovo je gotov koncetrat, baš sam ga zato i uzeo, ali već je u rezervaru 0,5 L crvenog antifriza i 0,7 L destilirane vode... ovo sam uzeo da imam i da bude spremno
e sad, kad si tako reko da nevalja baš, sad žalim što sam dao 80 kn za njega hahaha ...
i tako ljudi, skuter nije crko radi svjecice nego radi namotaja... pa ja cu se upucat. Zato sam i kupio mašinu od nekoga tko zna znanje da mi sve bude gotovo i da šljaka kad smontiram. I naravno, sranje mi se desi odma u startu. Pa u pm koji sam baksuz. Dario i dalje pokusava pomoc, ne znam kako cu mu se za ovo sve odužit...
dok sam odmarao od kemijanja svjećica i ostalog, otišao sam po turpiju zbog blokade i ispitivač zbog struje na skuteru. Dok sam čekao Dariove odgovore, usput sam promjenio rolice prvi put na Piaggio... haha sjebano jako napram Minerali mašine. Jedva san vratio sve nazad... bas sjebaniji postupak.
Idem od muke nešto pojest pa se vratim kasnije ljudovi moji ... I Pero, daj onu objavu gdje si napisao kako što ispitati, obnovi fotke