Vilice složene, podmazane i osposobljene, stegnuta ručka volana
Idem kupovati champion svjećicu, nigdje nema... u ovlaštenom samo RN2C, a RN1C ni za lijeka... Pa je nabavljena ova:
Presložena sajla gasa na novi karburator, ispuhan i očišćen airbox, napravljena mješavina 3%, montirao oba rezervoara te spojio struju koja je išla na njih ... spojio 5mm armiranu cijev od karba do vakum pumpe u rezervoaru, trenutno sam odustao od spajanja i drugog rezervoara, ali pomalo
10-ak minuta se zezao sa paljenjem, nikako pogoditi gdje je koja.. naravno, dok se nisam sjetio čok dignut hahahahha ...
Uliven antifriz i destilirana voda samo za privremeno paljenje... sjebao blokadu na Yasuniu, i izdrkao se sa demontažom i montažom struje na anlaseru te centralnim nogarama hahaha
i naravno, skuter je upaljen... nikad ljepši zvuk nisam čuo, oduševljen sam njime, i jednostavno toliko sam se obradovao sa postignutim da je to
neki viši nivo sreće. Radio cca 10-ak sekundi... Ugasio ga, i samo taknio kurblu upali opet... ufffffff....
Ne mogu dovoljno zahvaliti riječima Dariu na ukazanoj pomoći, te kad se opet vidimo u ZeGe vodim ga na ispostovačinu u restoran po njegovoj želji!