nekoliko puta sam prolazio...
evo jutros sam otišao po to, za prvi puta, zadovoljan sam kako je ispalo. nije sad kao da je napravio profesionalac, ali za prvi puta, ja sam zadovoljan! naravno da sam to mogao bolje, za drugi puta znam sad što trebam, definitivno da bude niže spušteno i da se može lakše okretati. Mislim da ću felge još jednom preć bojom kad budem plastičice bojao (detalje). njih sam najgore obojao, tj neke dijelove krakova niti nisam. to će biti uskoro, ne žurim se niđe hehehe.. još Dariu trebam uplatiti ostatak para da mi pošaljeee makinuuu
nadam se da će mi tad stići i vilice od zvonee samo da ih stavim na skuter, da mogu sve pospajat i konačno napraviti đir. naked. naked đir.
sve u svemu, okej je sve... moram se i naučit, jako rijetko mi je što ispalo da sve odmah savršeno radi iz prve.
razmišljao sam već lagano krenuti slagati struju, ali opet bez volana, vilica, neda mi se zamarat, pa da opet sve skidam jer sam neš zaboravio.. idemo redom polako.
za sad se samo mozgam, pošto je ispalo ovako naranđasto, koju boju da stavim za glavnu, crnu ili neku drugu...