Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Super je Hondica! Jel ima razlog zasto si uzeo 150cc? Jer gledam malo po njuskalu i mala razlika je u rabljenoj 150cc i 300cc verziji. Sent from my iPhone using Tapatalk
I ja sam slicnim putem isao. Prosle godine vozio apriliju samo SR50r i polozio A i kupio veci skuter. Sekunda mi je falila da kupim SH 150i ali sam na kraju kupio Piaggio Medley 155iJa sam htio iskljucivo nov motor a Honda osim sto je bila mnogo skuplja nije bila dostupna u tom trenutku tako da nisam imao priliku da malo sjednem na nju i "zaljubim" se pa sam tako otisao prema medleyu koji je bio na stanju u salonu.Uglavnom ovo je super klasa za gradsku voznju a moze posluziti i za dalje ture. Potrosnja smjesna a i odrzavanje nije skupo.Nek ti je sretno sa novom mašinom. Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Bravu si naknadno ugradi, a uticnicu takodjer. Mozes sve aftermarket ako zelis...
Čestitam!Odličan skuter!U italiji broj jedan to govori sve.Za mene jedini ispravan put kad se zaželiš boljeg, jačeg, bržeg, položiš A kategoriju i kreneš dalje.Žao mi je ovih jadnika što od osnovne škole 15-20 godina drkaju po 50icama i nisu sposobni A kategoriju položit
Hvala!I koje ulje da kupim ?