konacno uhvatio malo vremena pa da malo dignem temu sto se tice srke dosta toga se desavalo vozi se cim stignem.
bila mi je pukla cijev od ulja hvala bogu da sam skuzio kap ulja odispod motora, rekao bih da sam ga vozio nekih 10km bez ulja al ne po full gasu hvala bogu, motor se isto vozi kao i prije tako da nisam ni obracao paznjuna klip cilindar itd..
(slika od cijevo od ulja ce bit dole), nabavljen dellorto 25 (za nis) snjim sam imo problem jer mi je klipoc bio na pol, te ga jos nisam stavio na mjesto(preko zimskih ce bit neko fajn rebuild, takoder nabavljena kao "original bocna za srku" a neznam di da zasarafim ako neko zna neka pomogne, tapicir za sic mi se nejavlja nez kaj je sic mi vec 3 tjedna stoji odsarafljen, i pojepljeno je par naljepnica.
i naravno trebalo se kad tad desit neko sranje pa sam jucer pao sa srke ja sam klizio 50 metra a ona isto tak nes i ostaa visit na zidu skoro pa je pala preko. sad kako se desilo, znaci bio je pljusak spustam se niz nizbrdicu i lagano po kocnici i vjv sam naletio na neku rupu i blokirala mi guma i samo sam nastavio klizit nisam mogo doslovno nista. (dolje su slike)
https://imgur.com/a/kNbgctk