evo da i ja predstavim svoju sklepotinu
prvo malo povijsti.... runner je '06 godiste, kupljen je nov i od tada je presao oko 40k km
kaj se tice tjuniga prvo je bio zx i multic, to je tako vozilo do nekih 7k km i nesto sitno, pa je na to sjeo i malossi sport kojem se poslje pridruzuju i karb dell 19 i yasuni r. nakon toga je dosla i mhr replica i tako je skut fino isel, ali naravno bilo bi to grehota vozit bez primara(koji me uvjek podsjecal na zujanje superchargera hahah) pa je sjel onda i malossi torque drive. kvacilo je bio bgm evo koje je buraza dosta naljutilo pa je dosla delta i onda se lakse zivilo. kako su se skupili kilometri otpisala se i orginal radilica i ubacila bgm evo, i sad se jos vrti. kolko se sjecam umjesto yasunceta je jedno virjeme bio polini 4race2 ali s njim vise problema nego hleba pa je tako yasunce vraceno.
sve je to tako lepo stajalo dok jednog dana nije otiso klip u penziju i onda je vracena serijala, a skut je bas super picio.
Trenutna situacija je sljedeca-ja sam sad zagalavio sa serijalovicem jedino je piknut zx i stavljen stari multic pa sad ide to kolko tolko ok, da se zivit s njim. u planu trenutno nemam nikakvog tjuninga, eventualno ako uleti neki base kit povoljno pa onda to nabit gore, ali ako bude dobro, a ako ne e onda je opet dobro.
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]