Događa se. Revidirao sam stav kako ne bih ostale doveo u zabludu. Jučer sam im nakon jedne uporabe vratio onu fritezu koja putem toplog zraka radi pomfrit. Ništa bezukusnije nisam davno pojeo. A možda su moja očekivanja bila prevelika.
Dobro je to što im te tehnikalije možeš vratiti prvi mjesec bez ikakvog navođenja razloga, ali ne treba zlorabiti tu dobrobit.
Ide mi na živce kad ustraju na prodaji proizvoda za koji znaju da je škart kao napr. tračna brusilica. Ja i kum kupili svaki po jednu i stalno im bježi brusni papir u stranu. I njemu i meni. U servisu mi dali novu, ali kaži da ni ta neće valjati jer jednostavno su takve, neispravne. Na potanje zašto ih onda Lidl prodaje samo sliježu ramenima.
....i još nadopuna. Mijenjali mi zadnje pločice na autu i ajde da provjerim kako su stegli vijke i ustanovim da su to vjerojatno radili dvojica. Jednu stranu sam odvio pištoljem bez problema, a drugu nikako. Tek je skakanje po ključu pomoglo. Onda sam stegnuo na 120 Nm i mogao odviti pištoljem. Ipak mislim da nema deklariranih 500 Nm, ali ako su vijci stegnuti normalnom slilom onda pištolj posluži.