Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Oboje su quasar mašine i imaju skoro sve dijelove iste, nista manje kvalitetne jedna od druge.Kupi ono kaj bu povoljnije za uzet Sent from my D6603 using Tapatalk
problem je imala jedna serija pumpi na 300cc agregatima,to se mjenjalo..karb i i .e. 250 motori su se ugradjivali ovisno o godistima odredjenih modela,nisu se npr jedne godine svi prebacili na i.e.kad specificiras o kojem skuteru/skuterim se radi,onda se bude moglo vise rec po tom pitanju.
Citat: steeef - 23 Ožujak, 2016, 11:47:22problem je imala jedna serija pumpi na 300cc agregatima,to se mjenjalo..karb i i .e. 250 motori su se ugradjivali ovisno o godistima odredjenih modela,nisu se npr jedne godine svi prebacili na i.e.kad specificiras o kojem skuteru/skuterim se radi,onda se bude moglo vise rec po tom pitanju.Ja sam imao sportcity 250 ie iz 2006.to je prva serija sa ubrizgavanjem,sad imam 300 ie iz 2011. drugi sam vlasnik,skuter ima 5kkm,pumpa mi i ruke gratis friško zamijenio AC Bauer Zabok,jer je po broju šasije ustanovljeno da je pumpa iz lose serije koja je ugradivana u piaggio grupaciju od 250 do 300 ccm od 2009-2012 i mijenjaju je bez obzira imao servisnu knjizicu il ne,eto toliko o tome od mene,pozzSent from my SM-T230NU using Tapatalk
Citat: aprilija.sportci - 23 Ožujak, 2016, 13:07:40Citat: steeef - 23 Ožujak, 2016, 11:47:22problem je imala jedna serija pumpi na 300cc agregatima,to se mjenjalo..karb i i .e. 250 motori su se ugradjivali ovisno o godistima odredjenih modela,nisu se npr jedne godine svi prebacili na i.e.kad specificiras o kojem skuteru/skuterim se radi,onda se bude moglo vise rec po tom pitanju.Ja sam imao sportcity 250 ie iz 2006.to je prva serija sa ubrizgavanjem,sad imam 300 ie iz 2011. drugi sam vlasnik,skuter ima 5kkm,pumpa mi i ruke gratis friško zamijenio AC Bauer Zabok,jer je po broju šasije ustanovljeno da je pumpa iz lose serije koja je ugradivana u piaggio grupaciju od 250 do 300 ccm od 2009-2012 i mijenjaju je bez obzira imao servisnu knjizicu il ne,eto toliko o tome od mene,pozzSent from my SM-T230NU using TapatalkSviđa mi se ovaj sportcity. Kakva je razlika između 250 i 300. Od mašine, preko plastika do prostora ispod sica? Napiši dva slova.