Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
si ti uspio spojiti da ti rade svijetla ili bravica ?j#bote ja ko u mraku tapkam po tim žicama kao da samo na jednu dobiva struju lud sam već nemogu ništa radit dalje bez toga,haltam već mjesec dana žice mi okolo vise ko s božićnog drvca a struje nigdje za svijetla,a bravicu spojit...haha to je opća umjetnost a ja sam mislio da je problem nosač složiti
pa da svi misle da je najteze nosac rjesit ti si super napravio stavio serijski i mirna bosna..meni je hrga spojio struju od sp180 na moju peugeot bravicu
ma da se to sredit nabavis sheme isntalacija i pegla zasto ne nabavis bravisu od sr-ke i mirna bosna
nemate vi pojma kako je zapravo peugeot rama savrsena za takve prerade stavljanja masine od ostalih proizvodjaca za pia masinu dusu dala bilo bb ili 50ccm ...znam iz iskustva jer mi je dolje u radioni jedna takva prerada i svatko tko je prognozirao ogromne vibracije nek to povuce jer su vibracije u slicnoj kolicini kao i na apriliji sr150/125