Susret je bio odlican, svaka cast deckima i organizatorima, sto su dosli i podrzali ovaj susret.
Ja sam ove godine odlucio 2 klase voziti, Rokkie klasu 50 sa Zip -om i No - limit sa Skipperom. Staza je dosta zahtjevna pa nisam mislio da cu se toliko umoriti nakon jedne utrke. Subotu sam nekako izdrzao, mijenjao sam skutere, u nedjelju smo imali slobodni trening za mene x 2 (zbog 2 skutera), nakon toga kvalifikacija x 2, 1. utrka x 2, pa za kraj 2. utrku vec nisam izdrzao, pa sam odustao od voznje 50-ke i koncentrirao na 180... Naravno sve to me uzasno iscrpio i nepaznja na prvim utrkama, imao sam 2 pada sa 50-kom i sa 180-kom ali uspio sam se vratiti u igru.
Sa Zipom na prvoj utrci sam bio 4. a sa Skipperom na 1. utrci 4. a na 2. utrci 2. i tako osvojio 3. mjesto u No-limit klasi sa Skipperom.
Moram napisati da je Zip ful serijski bio sa orginalnim rolicama, kasnije sam stavio multivar ali nije isao nista bolje... i tako osvojio medu nabrijanih skutera za 50-klasu 4. mjesto... vidjet cete da je Zip na ravnom spor, da sam imao bar nekog ZX-a bilo bi puno bolje...
Kvalifikacija:
Rookie klasa 50 ccm
! No longer available