Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Htc 816  (Posjeta: 2186 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Josip-98

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Htc 816
« : 04 Prosinac, 2014, 22:32:57 »
Ubrzo mislin uzet novi mobitel i sad mi je zapea ovaj htc 816 , jel ga neko mozda ima da kaze misljenje, iskustvo iz prve ruke  ;D
Vjerojatno bi kupia ovog priko njuskala novog sifra oglasa : 13639900 (neznan jel se smi stavljat link njuskala)
Jel neko ovako kupova priko njuskala, jel to otvoreno na sve mreze ili  :dontknow: :dontknow:

Offline Josip-98

• maxi forumaš
Odg: Htc 816
« Odgovori #1 : 05 Prosinac, 2014, 12:39:23 »
Niko nezna nista ??

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 05 Prosinac, 2014, 12:44:00 »
Daj zgooglaj recenzije na hrvatskom za početak.. Ima ih sigurno od mob.hr i sličnih stranica.. A zatim imaš review-ova na engleskom čudo, i na jutubu..

Očito da nitko nema takav mob na forumu, pa onda koristi druge neke izvore.. I čitaj komentare ispod recenzija šta ljudi kažu.. A i možeš pretražit strane forume tipa xda, tamo ima sigurno tema o tom mobitelu.. Ili možda čak i na bugovom forumu

Offline Josip-98

• maxi forumaš
« Odgovori #3 : 05 Prosinac, 2014, 13:19:59 »
A gleda san sve to nego najvise me muci to sta baterija nije izmjenjiva bez servisa
Ja san onak tip kad nesto nevalja skinit bateriju i ponovo upalit pa ce se popravit  :toothy9: :toothy11:

Offline andy

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #4 : 05 Prosinac, 2014, 13:34:29 »
A onda traži neki s izmjenjivom baterijom, tu ti nemože nitko pomoći s foruma i da ima mobitel  ;D

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #5 : 05 Prosinac, 2014, 16:18:57 »
Nije ni na htc one x ni na htc one m8. Ovaj drugi nisam otvarao, ali onaj prvi jesam. Dva puta. Baterija je naravno izmjenjiva, ali ne da nosis rezervnu pa stavis ako ostanes bez struje, nego ak ti rikne baterija pa stavis novu.

Nisam u 2 godine ni jednom bio sa one x u situaciji da je mob zblokirao, a i tada postoji nacin da ga se resetira kao da i izvadis bateriju (kombinacija tipki i duljina trajanja stisnutih tipki).

Jedino ako ti treba mogucnost brze promjene baterije ako ostanes bez struje. Ali pitam se, ko to ima i nosi sa sobom rezervnu bateriju? Mozda jedna osoba na 10000 ljudi, ako i toliko

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk 2
« Zadnja izmjena: 05 Prosinac, 2014, 16:24:51 3alfa3 »

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #6 : 05 Prosinac, 2014, 16:32:40 »
Zato postoje prijenosni punjači - power bank :)
A tvoj razlog neimanja "izmjenjive" baterije je poprilično bezvezan, jer vjerojatno postoji ili reset dugme ili neka kombinacija tipki za reset košto alfa reće.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline andy

• maxi forumaš
« Odgovori #7 : 05 Prosinac, 2014, 17:02:38 »
A recimo rikne baterija kao što je kolegi na Xperii Z zbog tvorničke greške jer se prepraznila i jako je osjetljiva na to jer nemaju neku zaštitu, pa ti onda promjeni bateriju.. Ja se nebi nikad upustio u rastavljanje jednog takvog mobitela koji je vodootporan, tako da nosi na servis i čekaj i budi bez mobitela.. S te strane je bolja izmjenjiva baterija

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #8 : 05 Prosinac, 2014, 17:15:27 »
One x sam otvorio sa trzalicom za gitaru. Dva puta. Ko nov je, ne vidi se da je otvaran.
One m8 je srecom lakse otvorit - skinu se poklopci zvucnika (samoljepivi su) i ispod su serafi.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk 2
« Zadnja izmjena: 05 Prosinac, 2014, 17:17:21 3alfa3 »

Offline andy

• maxi forumaš
« Odgovori #9 : 05 Prosinac, 2014, 17:22:57 »
One x sam i ja otvarao jedno tri puta, nije problem i ostao je čitav.. Ali sada sam mislio na vodootporan mobitel, to se nebi usudio rastavljati

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #10 : 05 Prosinac, 2014, 17:41:08 »
One x sam i ja otvarao jedno tri puta, nije problem i ostao je čitav.. Ali sada sam mislio na vodootporan mobitel, to se nebi usudio rastavljati

vodootporan jedino ima neku brtvu vjerojatno. Kaj mislis kako ga u servisu otvaraju? Isto kao sto bi i ti ako si pedantan

Offline andy

• maxi forumaš
« Odgovori #11 : 05 Prosinac, 2014, 17:49:19 »
Možda se brtva mora promjeniti prilikom otvaranja?

S tim ako je pod garancijom MORAŠ nositi u servis, šta ak ga sam rastaviš i sastaviš a pod garancijom je i baciš ga u vodu i počnu mjehurići ić iz njega  :toothy3:

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #12 : 05 Prosinac, 2014, 18:13:53 »
pa ako ti pod garancijom rikne baterija, zasto je bitno jel baterija lako i tesko izmjenjiva?

Samsung S5 je vodootporan, ima brtvu, a i izmjenjivu bateriju. Ne mijenja se brtva, a mozes ga skidat i stavljat svaki dan ako bas zelis

Offline Grale

• moderator
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
« Odgovori #13 : 05 Prosinac, 2014, 19:22:51 »
Točno to, ako je pod garancijom, kaj tebe briga dal je teško otvorit ili ne :dontknow:
Ko da kupiš novi auto, pukne blok i misliš se dal je teško skinut mašinu dole i stavit drugu :icon_biggrin:

Mislim da za promjenit bateriju budeš 2, max 3 dana bez mobitela.
Ako je meni promjenjen ekran za to vrijeme otprilike (predan u četvrtak mislim, a u ponedjeljak je bil gotov), onda će vjerojatno i bateriju promjenit za to vrijeme.

Offline Josip-98

• maxi forumaš
« Odgovori #14 : 05 Prosinac, 2014, 19:26:16 »
mene zanima kakva je ova garancija sta se tice mobitela sa njuskala  :dontknow:
Sve pisu garancija, radi na sve mreze i tako to ima li tu istine  :icon_scratch:

Offline Grale

• moderator
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
« Odgovori #15 : 05 Prosinac, 2014, 19:30:27 »
mene zanima kakva je ova garancija sta se tice mobitela sa njuskala  :dontknow:
Sve pisu garancija, radi na sve mreze i tako to ima li tu istine  :icon_scratch:

A odkud da mi to znamo?
Kod nekih valjda ima, kod nekih nema.
Odeš vidjet mob i pogledaš jel ima garancije il nema :dontknow: