danas složio struju, pripasivanja pun k, niš sa ničim nije pasalo i uspio složit da sve radi kak Bog zapovjeda. Prije testiranja još provjerim ulje i skužim da ga nema!!!!!! Pa zato ja i mislim da ruže lageri na radilici!!! Donor je bio bez kapi ulja u mašini i tak sam ga dopeljo nakon kupnje doma cca15km!!!! pas mater!!! Niš, natočim , krenem štelat skuter isto radi kak god okreneš šraf. Krenem se vozit, potegne iz mjesta do 30-40 i onda ko pedesetka do65 max. Primjetio sam da se motor grije ko lud, nakon pet minuta rada na leru smrdi koliko je vruć. Reko idem probat, nejde kur*u, probam štelat, jad i bijeda i skužim da mašina smrdi. Vraćam se doma 2 km, Vmax 65 pustim gas i krene plavi dim iz auspuha minutu i onda niš, stanem iz mašine isparava plavi dim , ulje gori!! Motor je kipuć, kapa ulje negdje ispod kuplunga, vjerojatno semering na radilici, a iz cijele mašine se dimi plavi smrdljivi dim gorućeg ulja. Došo doma ugasim motor, sve pucketa a iz mašine se dimi još 5 minuta ulje kao da si maslinovo ulje stavio na vruću tavu!!! koji k. Zadovoljan sam kak sam napravio swap i sve i sad mi se raspala mašina
Zato ga je smrad i prodavao, skužio sam da motor čudno smrducka kad sam ga kupovao al sam mislio da je zato kaj je stajao više od pol godine pod ceradom, pa se navukla paučina i blato od kiše... Da stavimo točku na i , prirubnica se rastalila od vrućine i pukla, tak da sad više neće ni upalit. Pretpostavljam da uljna pumpa ne radi, zato se valjda grije nezz. Zvonkec oš prodat tu mašinu sa slika..?