Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: ostali_SPAM  (Posjeta: 54950 )

0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline DUBrawa

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • DUBrawa racers on night
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb DUBRAVA
  • Moj Skuter: Naturpijan baotian,Cross tomos mc 80 l i uskoro ako bog da Aprilia rs 125 2007
Odg: Aprilia SR Dijelovi
« Odgovori #200 : 06 Lipanj, 2007, 23:56:03 »
ja brijem da je to tvornički nabrijano zato i dođe tolko.. al ok za sad nemam veče dokaze pa moram reč da je igor u pravu  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:. Al nači ču ja več neke dokaze  :toothy12:  :toothy12:

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #201 : 07 Lipanj, 2007, 00:25:33 »
ja brijem da je to tvornički nabrijano zato i dođe tolko.. al ok za sad nemam veče dokaze pa moram reč da je igor u pravu  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:. Al nači ču ja več neke dokaze  :toothy12:  :toothy12:

isprike tommeku sto smo zasrali temu (nije ovo ss, vamo je sve dopusteno)

dubrava ne preostaje ti nista drugo nego da se kontaktiras sa apriliom i da vidis da li to stvarno postoji
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline .Tommek.

• forumski skejter
  • **
  • www.italjetdragster.com
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Adrenaline Hunters Stunt Team
  • Moj Skuter: Dragster 180 & Few others
« Odgovori #202 : 07 Lipanj, 2007, 00:37:13 »
jesmo vise zakljucili da aprilia sr50 gp1 racing replica ne postoji, pogotovo ako ima 12 konja i max brzina 88na sat

jedino gdje je spomenuta na cijelom internetu a to je na bikez.com i to bez slike...lol

Brzina i konji nisu točni, jer je na gp1 replici mašina od DiTecha bar na ovoj mojoj. A itekako postoji gp1 replica, evo ti slika:

Offline DUBrawa

• forumski skuteraš
  • DUBrawa racers on night
  • Mjesto: Zagreb DUBRAVA
  • Moj Skuter: Naturpijan baotian,Cross tomos mc 80 l i uskoro ako bog da Aprilia rs 125 2007
« Odgovori #203 : 07 Lipanj, 2007, 00:40:04 »
eto toooo je tooo. To moj frend ima isto takvo. Sad neznam možda konjaža nije onakva. Al baš me briga jako je ljep  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #204 : 07 Lipanj, 2007, 01:07:28 »
tommek nitko nije rekao da ne postoji ditec gp1 replica, cak sam trebao i kupiti takvu, ali zbog prica o ditecima i usranim gorivom sam odustao

ja kazem da ne postoji gp1 RACING replika

a dubrava ako ti je prijatelj imao takvu a to je iz 2002god, moglo se kupiti i 2003, sto znaci da si ti tad imao nesto vise od 10god...ocu reci da si bio jako naivan i nisi imao pojma ako si mogao popusiti takvu pricu da ona ima12konja(ne bitno), al ono sto je bitno da je ona kostala 30000kn..............big lol
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline .Tommek.

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #205 : 07 Lipanj, 2007, 01:19:52 »
Uz taj model su davali dodatni komplet svijećica pa je cijena takva bila haha.  :toothy9:  :binkybaby:

Offline milja180sp

• forumski skuteraš
  • Spol: Ženski
  • SP TEAM 65#
  • Mjesto: IZA ZAVOJA
  • MojSetup: alumini
Odg: Runner Dijelovi
« Odgovori #206 : 25 Lipanj, 2007, 10:38:10 »
daj taj tomek samo laze .meni kaze dodi u petk u 6 sati na vece ja dodem i nazovem ga a on meni ,reko sam ti navece i onda ga ja ceko i on kao nije kod mene to vec kod frenda ,i kaze donjet cu ti sutra ja ga zovem i samo odugovlaci , ja mislim da nema bas nista od tih dijelova mozda ima ali to nisu njegovi dijelovi , jos ja budala iso dva put u mariju bistricu ,ako je i vama neswto ovakvo napravio samo recite ,,, smrdljivi zagorac  :nono:
NEZOVITE ME VISE ZA DIJELOVE OD GILERE BILO CEGA JER SENABVIM STIM . A NA OVOM FORUMU NEPOSTOJI DA MOGU SAM AUTOMCKI IZBRISTI SVOJ OGLAS JER JE TAKO DOBAR ... PA VAS MOLIIM LJEPO NEZOVITE ME DIJELOVA NEMA VISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Offline milja180sp

• forumski skuteraš
  • Spol: Ženski
  • SP TEAM 65#
  • Mjesto: IZA ZAVOJA
  • MojSetup: alumini
« Odgovori #207 : 25 Lipanj, 2007, 10:42:49 »
frendovi ovako ja mislim da nam ne treba neki na forumu koji ce nas zajebavati i praviti budale od nas ,mislim da ovo treba terat  :nono:
NEZOVITE ME VISE ZA DIJELOVE OD GILERE BILO CEGA JER SENABVIM STIM . A NA OVOM FORUMU NEPOSTOJI DA MOGU SAM AUTOMCKI IZBRISTI SVOJ OGLAS JER JE TAKO DOBAR ... PA VAS MOLIIM LJEPO NEZOVITE ME DIJELOVA NEMA VISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Offline BlitzMan

• Tržnica : (+5)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Velika Gorica
« Odgovori #208 : 25 Lipanj, 2007, 12:59:22 »
frendovi ovako ja mislim da nam ne treba neki na forumu koji ce nas zajebavati i praviti budale od nas ,mislim da ovo treba terat  :nono:

meni fali amortizer i sutra mi dolaz iinnenrotor da mogu slozit skroz skuter i sad ja kreten cekam njega vec 2 tjedna da mi posalje al nikako da on to skine sa rame, kaj ti tomek imas 3 prsta na ruci pa nemos primit gedoru, diej problem  :nono:

teraj ovo

Offline .Tommek.

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #209 : 25 Lipanj, 2007, 13:28:53 »
Gledajte ovak, ti milja si doso na bistricu, a ja sam ti reko prije da ću te nazvat kad da dođeš, ja te dijelove imam, jer sam na ss forumu prodao i od sr i od runnera dosta dijelova, bilo je par ljudi s foruma i kod mene u garaži, neznam sad po nickovima, al uglavnom bilo je, pa su vidjeli kaj imam kaj nemam.
To kaj se s nekim od vas čovjek nemre dogovorit normalno, vaš problem.
Blitzman - amortizer se nemre skinut bez pištolja s rame, jer se sve vrti i nejde dolje.
Over & Out - ak ima tko ozbiljni da kaj treba, naveden je br. mobitela pa nek me nazove.  :binkybaby:

Offline lik-bj

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: bjelovar
« Odgovori #210 : 25 Lipanj, 2007, 14:45:58 »
ide amortizer i bez pištolja samo se treba potrudit malo,ali se tebi to izgleda neda isko koliko se trudiš  da nešto prodaš
Kaciga glavu čuva,A što čuva kacigu?

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #211 : 25 Lipanj, 2007, 14:54:02 »
tommek laže  :toothy12:

Offline lik-bj

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: bjelovar
« Odgovori #212 : 25 Lipanj, 2007, 15:50:01 »
pa dal ga ti znaš?  ???   e šta ima u bedekovčini bio sam tam par puta
Kaciga glavu čuva,A što čuva kacigu?

Offline .Tommek.

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #213 : 25 Lipanj, 2007, 15:58:22 »
ide amortizer i bez pištolja samo se treba potrudit malo,ali se tebi to izgleda neda isko koliko se trudiš  da nešto prodaš
gle, meni nije hitno to za prodat, nije mi sila nikakva, kad ću skinut onda ću prodat, ionak imam sve ispod cijene tak da...

@kicho - ne seri, znaš dobro da imam 2 runnera, 1 kompletan s kojim sam bio u petak i jedan kaj sam kupil u vrbovcu koji se prodaje u dijelove sad :jerk:

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #214 : 25 Lipanj, 2007, 16:13:45 »
a bas si smrad
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline .Tommek.

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #215 : 25 Lipanj, 2007, 16:17:48 »
a bas si smrad
gle, neznam koji su tvoji problemi, al očito imaš nekih
nit sam kome uzel lovu za neke, s svima sam se dogovoril za cijenu, svima išo na ruku, a sad me tu jebu neki s kojima se čovjek nemre niš dogovorit nemre, ok, neda mi se više natezat tu s nikim, moderatori izbrisite topic i neću da mi se više itko javlja u vezi bilo kakvih dijelova. bok

Offline BlitzMan

• Tržnica : (+5)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Velika Gorica
« Odgovori #216 : 25 Lipanj, 2007, 17:09:20 »
zasto si mene onda zavlacio 2 tjedna, mogo si jednostavno rec tako itako je i bok  :dontknow:

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #217 : 25 Lipanj, 2007, 17:32:42 »
lol ko ti viruje da imas djelove kad amortizer nisi sam u stanju skinit  :laughing6:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline .Tommek.

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #218 : 25 Lipanj, 2007, 18:30:54 »
lol ko ti viruje da imas djelove kad amortizer nisi sam u stanju skinit  :laughing6:
1. nauči se književni pisat na forumu kao svi ostali ovdje, ak si u stanju
2. vjeruju mi oni koji su s foruma si došli u moju garažu po dijelove i u par navrata uzeli i više od onog po koje su došli

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #219 : 25 Lipanj, 2007, 19:06:18 »
pa dal ga ti znaš?  ???   e šta ima u bedekovčini bio sam tam par puta

da znam ga...tulumarimo po subotama!  :icon_biggrin:

a u Bedekovcini...svasta ima...dodi pa vidi zas svi tu dolaze...lijepo je ko i uvijek...i sad je otvoren najjaci disko u siroj okolici  :icon_biggrin: