imam novi keeway matrix 50 (oni imaju benelli masine) i razmisljam o tuningu,molio bi pomoc jer bas nisam neki strucnjak za skutere - ovak - mislil sam uzet :
gianelli auspuh ili nardo ( i di ga ima za kupit )
kit due+ il neki polini
fergazer dellorto 19mm
gljivu ( neznam koju mislim neku od stage 6 )
malossi multivar i remen
federe kuplunga
i nek neko stavi kakve bi trebale bit rolice (lagane il teske ),jel treba usisne lamelice i kakvu diznu i kaj jos treba i kolka bi bila cijena svih djelova i di to ima za kupit u zg
Pričamo o minarelliju jel?
Uzmi kit TOP Performances Due+ (oko 1500kn, negdje i više) i spuh Top Performances Nardo, imaš u Auto-bilu na Jarunu (Nardo ti čak i visi gore još ak ga nije unutar tjedan dana prodal, oko 1600kn ak se ne varam).
Del'lorto 19 imaš u Piaggio Centru Zagreb (Vukovarska-strojarska) ali u Malossi pakungu (oko 650 kn). Gljivu ti ne preporučam, rađe stavi Red Sponge od Malossija (40 kn) i izvadi lulicu na airboxu i pokraj te rupe izbuši još jednu 18mm. Zvuk malo tiši od gljive ali ipak...sličan, performanse odlične ak dobro naštelaš frgu
Malossi Multivar (oko 420 kn) i Malossi Kevlar (oko 250 kn), set kuplunga Malossi za kvačilo ti je oko 130 kn, imaš i Polini za 110 kn ali ne u Piaggiu nego u Gigantu (blizu remize). Rolice kupi oko 4,7 grama Malossi al ne znači da su točno te idealne (oko 70 kn), set dizni od 78 do 92 za fergazer, žuti centralni feder od malossija (70 kn).
Ak imaš para bilo bi dobro zamijenit usisne lamelice, stavi karbonske, reci da trebaš debljinu koja dolazi sa MHR replicom, i obavezno ležajeve radilice i semeringe. Makar bi dobro bilo i radilicu zamijenit, imaš za 700 kn u Autobilu Top Performances sa plavim polutkama, al ti ju ne preporučam (loše iskustvo s njom).
Da bi izbjegnul sve rupe na ubrzanju kupi od malossija torque driver koji ima linerno širenje polutki, dušu dalo za multivar i MHR vario, al to ak imaš para.
Sretno!