I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
sta rolice i klizaci i remen mogu otic nakon 12000.
nabijem ja servis i servisne intervale na respirator
konju.za to remen ne kosta 150kn kao za tvoju drkalicu i odkud da ja znam koliko je sirok novi remen.Mogu jedino pitat u servisu.Ne vjerujem da se potrosio jer se covjek od kog ga je kupio vozio sam a i frend se vozi sam 99%.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Gle ja dobro znam sta radim jer vec godinama servisiram razne motore od 50cc do preko 1000cc.Samo ja radije pitam ovdje decke koji imaju doticni skuter jer toliko ne radim 4T skutere pa mi je bolje da mi neko kaze iz prve ruke nego da bezveze raskopavam motor ako se te neke sitnice nemoraju mijenjat na tim kilometrima jer zasto raskopavat nesto ako je dobro.Ali frend je odlucio da ce ipak kupit sve pa cemo mu promijenit.A kaj se tice dhorvata2 predugo se znamo a i dosta svari sam ga naucio pa ga mogu malo zajebavat pa nek on kaze jer je to istina.
ok onda..al remen se minja svakih 12t po nekin pravilima,nekima izdrzi 18-19,nekima pukne na 10..sve ovisi o seriji remena..al ovi sta puknu prije 12 su rijetkost na serijskin motorima..a servis na 3000km je cisto radi provjere kompletnog motora i pretres,dotezanje vida nekih,pregledavanje ulja,kocnica,plocica,antifriza i slicno,a i jako skup je..70ak kn cisto radi garancije..
BTW. mijenjal sam jedanput u svojih 60 000 km ulje u kočnicama, a ni to nisam trebal, filter je red sponge od malossija kojeg imam 6 godina gore, fergazer nebi nikad čistil da ga nije 2tDottore kad smo sklapali mašinu, antifriz rijetko mijenjam (svake 3 godine u prosjeku ), ulje na transmisiji nisam nikad htel mijenjat makar jesam i zato sam prije mjesec dana i sj*** cijelu rupicu sa navojem di se ispušta ulje, a ulje je bilo skoro ko novo... itd.Sve u svemu, treba pazit na dihtunge glave, na karike i na igličasti, i eventualno na vodenu pumpu. S ostalim nisam nikad imal problema.