Nema tu nikakvog pravila, na kolko skutera se razletili lezaji na 4-5 tkm, a nekima drze i po 30 tkm.
Jedan stariji covjek (zivi od grada cca 20 km) cim bude 10+ stupnjeva, on na novoj srki u grad. Skuter ima blizu 60 tkm i nikad nist dirano, samo redovni servisi u ovlastenom koje nije premasil valjda ni za 100 km. Stef more potvrdit jer radi u tom servisu, a ja covjeka znam iz ulicnog birca, pa svako malo popricamo.
Veli da ne pazi na njega ni malo, osim da ceka da dode do radne temp i onda pun gas do grada i da se nikad po sljunku nije vozil s njim, niti namjerava.
Na novom pia bloku je sve radeno da drzi 20-25 tkm max i onda radis veliku generalku, znaci, lezaji, karike (ili klip i brusenje), vodena, dihtunzi i po meni je to ok kilometraza.
Prije 00` su se ugradivali ntn japan lezaji i corteco semering vodene pa je skuter bez beda isel i 30+ tkm, al su se onda ubrzo spametili u tvornici
Naravno da njih 70-80% ne dode ni blizu te kilometraze, jer je skupo dat 80 kn za promjenu semering, 60 za prirubnicu i sl stvari koje utjecu na cjelokupni zivot motora.