Poštovana kolege vozači i administratori
Prvo, pošto sam ovdje novi, sve Vas lijepo pozdravljam.
Dakle, prije cca mjesec dana kupio sam polovan skuter , Yamaha AeroxR 50 , skuter je 2004.g ,presao 11 000 . Jos nikakav servis nisam na njemu radio, osim novog Malossi variomata ,jer je originalni bio u losem stanju . Jucer sam po drugi put isao sa njime do Varazdina , pri povratku prema Zagrebu dogodilo se sljedeće: Nalio sam gorivo do vrha , krenuo i 500m dalje upalila se lampica pregrijavanja. Stao sam , pricekao par minuta i krenuo dalje. Na uzbrdici je poceo izraženo gubiti snagu, kao da mu gorivo uopce ili vrlo slabo dolazi (puno jače nego ranije, a i na ravnici stotinjak metara dalje) te se lampica opet upalila . Nakon stajanja, vise se nije dogadjalo ali ga nisam ni forsirao preko 70 km/h (govorim o brzini na njegovu satu) maximalna je oko 80 . Razina vode mi zna pasti ispod MIN u posudici te povremeno dolijem, nisam stavljao jos nikakav antifriz u nj. Jeli netko imao Sličan problem i uspješno ga riješio ili zna o čemu bi moglo biti riječ? HVALA I POZDRAV SVIMA
. Inače nisam mehaničar po struci nego u sasvim drugoj braši pa neka ne čudi moje skromno poznavanje mehanike