1. nema službenog update nakon verzije 2.3.6.
2. android kitkat nije moguće instalirati bez ROOT-anja aparata
3.kitkat se još zove CM11 i svaki koji je zasad napravljen nije stabilan
4.stavi ako već želiš neku noviju verziju JB ilitiga CM10.2
5. računaj na to da kod svih aftermarket android verzija nešto ne radi, npr. kamera (slikanje ili video snimanje), radio, bluetooth, dio touch-a, ......
6. bez obzira što nije tehniki napravljen da zadovolji potrebe JB ili KK developeri izbaciju određene stavke da bi radile na uređaju za koji je ROM rađen, računaj na to da pored osnovnih hardwareskih aplikacije koje su gore nevdene neće radit ni velika većina softwareskih, jer kad se prijaviš na trg. play mobitel će ti imat verziju koja je jača od originalne i neće ti radit aplikacije koje su predviđene za sw jači od 2.3.6.
7. ako neznaš nemoj radit sam oko toga jer možeš brickat mobitel (pretvorit ga u ciglu)
8. sve upute imaš na xda developer
@AirBox -
Ja sam svog prije par dana također krenio flashirati i također sam promašio verziju koju mobitel ne podržava, kasnije sam našao site gdje pišu sve verzije koje podržava, a ja sam baš neku levu instalirao, plus k tomu baterija mi je odlepila u procesu, sad trebam mjenati bateriju da mogu napraviti kako treba, ostavio sam ga da se falshira dok sam spavao pa ga je to sahranilo, doduše ni ne znam jel uspio do kraja falshirati ili je baterija prdnila u prvih pola sata xD
crveno - ili nemaš sreće ili kako mi se čini i ti si stavio krivi ROM na njega, ako je prdnila tijekom prcesa zaboravi na mobitel...
žuto- nezaš dal je uspjelo ili nije, koliko znam 90% samsunga može radit bez baterije samo na punjaču, znači ako spojiš mobitel na punjač ebz bateije trebao bi se upalit