Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
na videu sam slab kada hoces da te snimi i bude dobro onda se krenes forsirat i nikad nist ne uspie, a ovak kada si opusten onda tak svejedno. -Nisam uzeo niciju gumu.
bila je ona normalna prije par mjeseci. Imala je lijepo ripne, ali su nekim cudom nestale.
Pa kupi kvalitetnu sajlu Sto tamo nema yamaha shop? Za pocetak sjedi iza na onaj "spojler" i odrezi blatobran po onoj crti jer ce ti strugat po cesti. I kada naucis vozit sa nogama dole onda mozes dizat kak oces.
Citat: YamahaSpy - 31 Kolovoz, 2008, 12:56:54Pa kupi kvalitetnu sajlu Sto tamo nema yamaha shop? Za pocetak sjedi iza na onaj "spojler" i odrezi blatobran po onoj crti jer ce ti strugat po cesti. I kada naucis vozit sa nogama dole onda mozes dizat kak oces. U tome i je problem..nema nijednog Yamaha shop-a..da ima to bi možda malo i drugačije izgledalo..ali što se tiče dizanja ma valjda da i ja uspijem..inače šta si ono navario nazad da ti staji kad se podigneš ?
Citat: RimSo - 31 Kolovoz, 2008, 17:28:12Citat: YamahaSpy - 31 Kolovoz, 2008, 12:56:54Pa kupi kvalitetnu sajlu Sto tamo nema yamaha shop? Za pocetak sjedi iza na onaj "spojler" i odrezi blatobran po onoj crti jer ce ti strugat po cesti. I kada naucis vozit sa nogama dole onda mozes dizat kak oces. U tome i je problem..nema nijednog Yamaha shop-a..da ima to bi možda malo i drugačije izgledalo..ali što se tiče dizanja ma valjda da i ja uspijem..inače šta si ono navario nazad da ti staji kad se podigneš ?semitex u sarajevu
sve super samo snimi nest - slika govori vise od 1 000 rijeci a video 1 000 000 000 000 000 rijeci tako da