I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Generic xor 50
E bas takva. I sta sad to se znaci moze kupit samo ciijeli takav komad
drustvo ja sam ovdje novi,zovem se dario horvat....imam peugeot trekker,,,i sad imam problem,prije par dana sam se vozio na skuteru i odjednom krepa nema uopste struje sad mene zanima ak bi mi znali reci sta bi moglo otici od stuje
Citat: dosra - 20 Srpanj, 2014, 13:39:24E bas takva. I sta sad to se znaci moze kupit samo ciijeli takav komadnetrebas samo promijeni lulicu nju uvijek mozes odvidat a kabel tesko da ti se probio...ako imas milimetar viska skrati kabel kad skines lulicu i ljepo to navidaj do kraja i gas
Citat: suman_aprilia - 20 Srpanj, 2014, 15:40:19Citat: dosra - 20 Srpanj, 2014, 13:39:24E bas takva. I sta sad to se znaci moze kupit samo ciijeli takav komadnetrebas samo promijeni lulicu nju uvijek mozes odvidat a kabel tesko da ti se probio...ako imas milimetar viska skrati kabel kad skines lulicu i ljepo to navidaj do kraja i gasslicna je na mom sru, na prvu se nije cinilo da se moze kabel zamjeniti ali kad sam odrezao skalperom plastiku u koju je kabel zaliven mogao sam ga odsarafiti kabel i zamjeniti