Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
Ukupno Glasova: 39
Glasanje završeno: 12 Rujan, 2008, 17:51:30
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
ja sretan imam AC masinu pa mogu iscupati potpuno uljnu...ali dok radi sve s njom kak treba nemam potrebe..da imam rezervar ko runner ili tak iscupao bi ali ovaj mali kaj sad imam jendostavno mi se neda stalno mjesati...
Citat: Benjamin - 29 Kolovoz, 2008, 11:42:10ja sretan imam AC masinu pa mogu iscupati potpuno uljnu...ali dok radi sve s njom kak treba nemam potrebe..da imam rezervar ko runner ili tak iscupao bi ali ovaj mali kaj sad imam jendostavno mi se neda stalno mjesati...Ja imam kanistere za bengu od 5 i 10 litara. U svaki nalijem ulje i onda s njima na benzisku (autom). Doma pretocim u flashe od 2 litre i tako tocim. Ujedno vidim i da li ima necistoce u bengi (do sada nije bilo niti zrnce necistoce - tocim uvijek na INI)Nemoj biti lijen - ovako bi imao uvijek isti % mjesavine, a sada nemas. Odnosno, ako ti je prosjecna potrosnja ulja kao za 2% onda vjeruj da imas rezima rada motora i kad trosis blizu 1%, ali i blizu 3% jer osim otvora gasa, uljna i okretajima povecava/smanjuje protok.
Citat: 3alfa3 - 29 Kolovoz, 2008, 12:00:44Citat: Benjamin - 29 Kolovoz, 2008, 11:42:10ja sretan imam AC masinu pa mogu iscupati potpuno uljnu...ali dok radi sve s njom kak treba nemam potrebe..da imam rezervar ko runner ili tak iscupao bi ali ovaj mali kaj sad imam jendostavno mi se neda stalno mjesati...Ja imam kanistere za bengu od 5 i 10 litara. U svaki nalijem ulje i onda s njima na benzisku (autom). Doma pretocim u flashe od 2 litre i tako tocim. Ujedno vidim i da li ima necistoce u bengi (do sada nije bilo niti zrnce necistoce - tocim uvijek na INI)Nemoj biti lijen - ovako bi imao uvijek isti % mjesavine, a sada nemas. Odnosno, ako ti je prosjecna potrosnja ulja kao za 2% onda vjeruj da imas rezima rada motora i kad trosis blizu 1%, ali i blizu 3% jer osim otvora gasa, uljna i okretajima povecava/smanjuje protok.da mi sutra cvikne zbog ulja i uljne pumpe ja opet ne bi koristio mjesavinu, nasao bih drugo rjesenje
Bokte, pa ti i palis skuter na daljinski koliko si lijen, pa me ne cudi da ti se neda radit mjesavina
Citat: 3alfa3 - 29 Kolovoz, 2008, 12:05:03Bokte, pa ti i palis skuter na daljinski koliko si lijen, pa me ne cudi da ti se neda radit mjesavina Ma on se pali i bez moga znanja
Bolje je onda kod nas, tamo dok ti nabiju sve moguce i nemoguce pi*darije i kad uzmes u obzir cekanje onda je to neisplativo.
Evo iz ankete su u užem izboru ostali malossi sport, mhr replica i toppreformance trophy, može mi netko napisati koliko bi me došlo da uzimam sa scooter-attacka ( za sva tri sa porezom,poštarinom i da li se isplati uzet izvana ili narućit iz zagreba pa da mi pošalju, pitam jer sam uvijek sve kupovao kod nas)?!
gubi se garancija
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: seba - 30 Kolovoz, 2008, 12:58:43gubi se garancijaovisi tko ga stavlja