Nemojte se vi ništa ljutit to je samo moje mišljenje.Razlog tomu je to što je Black Prince vozio 89. godine i poginio je tako da neznamo šta bi bilo još.Ghost je oborio rekord Black Princa iz 89. godine ali ga je oborio kad nije bila nikakva gužva što je i sam priznao na tv-u.Black Prince je izabrao najveću gužvu i napravio to što je napravio,na clipu se vidi kako vozi brzinama i 250 km/h po najvećoj gužvi.
O Ghost-u znam da je član SWT (Swedish wheelie team) koji tjunira motore i ostale gluposti što se vidi iz filmova.
Taj tim kojeg je on član ima samo 20-30 članova jer za ući u taj team moraš biti dovoljno lud i znat VOZIT.Ghost kaže da je sve počeo snimat iz šale a kad je vidio da ljude zanimaju takve snimke bacio se u biznis.Tjekom snimanja jednog od filmova pogino je jedan snimatelj jer vidjeli ste u filmovima ima kamera ko u priči.
Ima jedna snimka kad su navodno uhvatili Ghosta,ono policija poludila srušila ga na pod sve to standardno a momak se počeo pravit glupast,pokazuje motor i govori kako je to motor SWT-a i kako on nezna tko je vozio motor tog i tog dana i policija mu naravno nemože ništa dok ga ne uhvati na djelu.Pogledajte i ovaj clip kako su se Ghost i prijatelj poigrali pandurima(ova snimka je čak bila i na njihovoj državnoj televiziji)