Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
Ak idemo u 3 najkasnije u pol 5 smo tamo najnajnajkasnije cak i da crkne pezol il mu odpadne auspuh haha
Ja se sutra još moram pozabavit sa diznom i iglom. Ako budem zadovoljan dođem na zborno mjesto u Dubravu.
Citat: suni - 29 Travanj, 2015, 22:05:25Ak idemo u 3 najkasnije u pol 5 smo tamo najnajnajkasnije cak i da crkne pezol il mu odpadne auspuh hahaJedino kaj moze crknuti je moj runner. Ako uopce i upali prije kretanja. Tko me vozi dalje ako crkne?
Peza kao zgewindani Lamborgini
Kažem u 2 je okupljanje , bolje krenuti ranije i amo se podružiti sa ostatko ekipe nego ići na knap i još ak nešto krepaonda propuštamo sve.
Da al ak nis ne pode po zlu mi smo oko pol 4 tam mislis da ce bit tam neko u pol 4?
ljubo, jel ima tam kakva birtija dežurna da radi kroz noć da se utoplimo nakon kaj promrznemo putem iz zg?
Zna radit havana, sad za četvrtak nisam siguran. Al mogla bi raditi Bit će ekipe u parku, motori će se voziti cijelu noć tak da nećete biti sami. Slušajte suhya, ovaj put pametno zbori
KAko god hoćete rekao sam svoje u 2 na benzi u Dubravi, ćekamo 15min i krećemo. JA idem u 2-je tako da treba i na to računati. Tamo ima ekipe nismo solo + moram tamo skinuti top
Citat: andy - 29 Travanj, 2015, 23:24:00Zna radit havana, sad za četvrtak nisam siguran. Al mogla bi raditi Bit će ekipe u parku, motori će se voziti cijelu noć tak da nećete biti sami. Slušajte suhya, ovaj put pametno zbori Ja se nemrem strpit
Posebno suhog treba posvetiti da ne zakuha Citat: toni46 - 29 Travanj, 2015, 23:25:28Citat: andy - 29 Travanj, 2015, 23:24:00Zna radit havana, sad za četvrtak nisam siguran. Al mogla bi raditi Bit će ekipe u parku, motori će se voziti cijelu noć tak da nećete biti sami. Slušajte suhya, ovaj put pametno zbori Ja se nemrem strpit Prva budnica? Znam kak ti je
Netreba za to nitko, to se nekim čudom bude samo istekalo Toni - taman se rox bude razradio dok cemo paliti gume