I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
cuo sam i ja da 100kn uzimaju , npr u auto bilu na jarunu, al vise se isplati cak dat 100kn tam da te puste neg za blokadu ili plati da ti ugrade elektronsku
Mislim da je lakse stisnut jedan gumb i proc tehnicki nego stalno se s prstenom zezat a ispadne te i jeftinije.. Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
jeftinije nije sigurno u piaggio centru za siću kupis prsten, cak i u servisu zamolis nekog i poklone ti ga, a jednom godisnje valjda nije problem stavit prsten
Znam ja da par elektroničkih komponenti ne dođe puno, ali većina na forumu nema dovoljno znanja za kupiti komponente odgovarajuće vrijednosti i spojiti to pa se kupuju gotove blokade koje više nisu 10kn.
pa kaj nemozes si stavit prsten sam i nist te nekosta
Citat: robiii - 29 Ožujak, 2014, 00:15:36pa kaj nemozes si stavit prsten sam i nist te nekosta Di ima.za.nabavit prsten i bil išao prsten meni na peugeota?
Citat: AnconeR - 29 Ožujak, 2014, 12:46:04Citat: robiii - 29 Ožujak, 2014, 00:15:36pa kaj nemozes si stavit prsten sam i nist te nekosta Di ima.za.nabavit prsten i bil išao prsten meni na peugeota?prsten moze ici na svaki skuter
Citat: anabellas - 29 Ožujak, 2014, 13:11:57Citat: AnconeR - 29 Ožujak, 2014, 12:46:04Citat: robiii - 29 Ožujak, 2014, 00:15:36pa kaj nemozes si stavit prsten sam i nist te nekosta Di ima.za.nabavit prsten i bil išao prsten meni na peugeota?prsten moze ici na svaki skuterHvala! A di se može nabavit?