situacija je sljedeća
istekao ugovor prije godinu i pol
od tog dana, internet veza puca malo malo, brzina nije veća od 3Mbita nekad i ispod 2, dok je bio pod ugovorom nikad ispod 4, telefon ostaje bez signala,.....
zovem szk i kažu da je propusnost mreže na mojoj lokaciji preko 10Mbita a i nema progovora kako na telefonske tako i na internet liniju u mojoj ulici, tj. na infrasrtukturnoj mreži
rekoh idem produljit ugovor sa njima i da se smiri situacija izdrkavanja oko veze, ali da mi daju tablet jer mi telefon/mobitel ne treba na što sam dobio odgovor, može ali isključivo uz MAX3 paket, koji meni ne treba , ali ako uzmem internet i telefon dobivam za 199kn mobitel
zovem szk, oni kažu da na bilo koju vrstu produljenja interneta se dobiva tablet ili mobitel, a ovi u t-centru valjaju volova muda da samo ide uz max3
iste informacije stoje na službenim stranicama
pola sata kasnije idem produljit preko telefona pretplatu i ovi kažu da nemogu dobit tablet
zamračio, otišo opet u t-centar, ova mi kaže da ne može bez max3 paketa, ja kažem da sam zvao jednom i kažu može
išao produžit putem telefona pola sata kasnije, kažu ne može
ko tu koga i dal je netko produljivao pretplatu a da nije max3 paket i da je dobio tablet
(znam cigan sam jer se grebem za tablet, ali kriza je...)