Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
pa možeš staviti 2005 ali ako već imaš multivar bez overrange polutki bi ti dobici bili minimalni.možeš cdi staviti, neče škoditi a koji ti kit planiraš staviti?
Citat: gumy - 19 Kolovoz, 2008, 19:06:21pa možeš staviti 2005 ali ako već imaš multivar bez overrange polutki bi ti dobici bili minimalni.možeš cdi staviti, neče škoditi a koji ti kit planiraš staviti?due modular stavljam 100%,daj mi malo pojasni te polutke sta su i koji cdi,ja sam gledao onaj topov
imaš torque drive, to je znači polutka istog promjera kao serijska samo je drugčiji kut spuštanja remena, i imaš overrange polutke koje su veće i treba se blok brusit da to stane i na njih bi trebao ići mhr2005 vario.. iako ja osobno imam 2005 vario na torque polutkama i meni to jebeno radi
jel bi ovaj cdi bio dobar http://trgovina.cilinder.si/product_info.php?cPath=413_26_161&products_id=650&osCsid=1a0b6e03006719860eca5c158ee1b29dkad smo vec kod polutki,koda sam negdje procitao i da radilica ima veze s nekakvim polutkama-mislim da je netko napisao da ima tp radilicu sa plavim polutkama malo pojasnite.