Znaci Runner 70 trophy, dellorto 17,5 PHVA ja mislim nisam siguran, original airbox, fly, multivar, arrow puvalica itd.
Posto su dosla vlaznija vremena odlucim maknut gljivu i vratit stari original airbox, e sad tu nastaje problem, znaci pozicija igle je na sredini, A7 je igla ja mislim serijska od tog dellorta, dizna 83,84 nisan siguran u tocan broj.
Ma da otvorin il zatvorin sarafic smjese nema boga znaci od 20-40 znaci gusi se ko blesav nece razvrtit, dode do 70 cuje se zvuk kao fali zraka a nedo bog da ga otvorin nece sa mjesta krenit. E sad odakle da krenem od dizne, igle, filtera? Inace kuciste sam zabrtvio cijelo i stavljen je red sponge spuzva ona trokutasta, cim zatvorim onaj dovod zraka u filter motor se gasi u roku keks, nova prirubnica isto tako mislim nema fals zraka ocigledno cin se ugasi isti momenat. Eto nekakvi savjeti nesto nemam ideje vise zapalit cu ga. E i svijecica onako do pola kao smedkasta pola siva, zivi cirkus iskreno a moze bit da je neka glupost. E da sa gljivom mi je svijecica bila znaci nemoze bit bolja nea teorije perfektno ustelano je bilo al mi je do******* ta gljiva. Hvala.