Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
neznam zato sta zmigavci mi ne rade vec duze vrijeme, relej ne valja, bas cu probat sad zamjenit zarulju od zadnjeg stop svijetla i ulalitt motor, ako ne, otic cu do susjeda i posudit od njega regler s runnera
Do reglera je 99%.Pusti preveliki napon na žarulje u jednom trenutku i sve izgore.Sigurno su ti izgorile žarulje na svjetlima i ostale koje idu prek namotaja, a one koje su direktno(žmigavci) nisu?
a sta je onda odmah pored reglera mala crvena kockica?Citat: Grale - 27 Prosinac, 2013, 14:03:10Do reglera je 99%.Pusti preveliki napon na žarulje u jednom trenutku i sve izgore.Sigurno su ti izgorile žarulje na svjetlima i ostale koje idu prek namotaja, a one koje su direktno(žmigavci) nisu?probao sam sad zamjenit u zadnjem stopu zarulje od svijetla i nista, zarulje ispravne, izvadio ih iz auta sa pozicija
Citat: IceMan - 27 Prosinac, 2013, 14:48:03a sta je onda odmah pored reglera mala crvena kockica?Citat: Grale - 27 Prosinac, 2013, 14:03:10Do reglera je 99%.Pusti preveliki napon na žarulje u jednom trenutku i sve izgore.Sigurno su ti izgorile žarulje na svjetlima i ostale koje idu prek namotaja, a one koje su direktno(žmigavci) nisu?probao sam sad zamjenit u zadnjem stopu zarulje od svijetla i nista, zarulje ispravne, izvadio ih iz auta sa pozicijato je relej paljenja, tj anlaseraa koliko sam upućen da pia ima relej zmigavac u regleru kod večine modela, ako griješim neka me netko ispravi