Ne volim nikaj kaj ima veze s murijom,tak ni taj kombi,mada ga se ja nemam razloga bojat,odnosno imam jer navodno ima valjke.
A kontrola vozila se može radit i na staromodni način,samo da balvani panduri ne sjede po birtijama i spavaju po grmlju za vrijeme smjene.
Tu si sve rekao. Naj idealnije bi bilo kad uopće nebi bilo policije, jel'da? Onda bi mogao voziti svoj skuter koliko god na sat on išao, i svijet bi opet bio na mjestu. Pa kad te premlati skupina idiota nasred ulice jer znaju da ih nitko neće ganjati, možda bi drukčije razmišljao. Ili kad bi ti provalili u kuću. Možda i ukrali auto? Kužiš gdje idem sa ovim? Bez njih naše društvo ne može funkcionirati, nikako. A svjedoci smo svaki dan kakvom smo stokom od ljudi okruženi, pa si sada zamisli šta bi ta bagra radila da nema barem tu zadnju, misaonu kočnicu, kako će ih ista ta murija ispendrekati i strpati u prdekanu gdje će im neki Joža širiti čmarne vidike. Kompletna anarhija u kojoj bi možda dio nas i mogao živjeti, ali sigurno nebi slao kćer/ženu/sestru/majku u dućan/školu/na posao..
Možda si to napisao jer je danas "kul" mrziti plavce, a možda si samo ograničen. Ako baš ne voliš sliku kakvu ostavljaju u javnosti, budi veća osoba od toga i prijavi se među njih, pa svojim primjerom pokaži kako bi trebalo to izgledati.
Napokon naprave nešto što nije sisanje proračuna i što doprinosti kažnjavanju stvarnih prometnih prekršitelja i punjenju blagajne i opet ne valja... Staromodan način ti je bio bolji? Ajde mi reci, po čemu je tebi osobno bio bolji? Kako ti vidiš razliku kad si zaustavljen? To što imaju fotku i više ne prolazi podmićivanje? Ja u tome ne vidim ništa loše, ali možda nešto nije u redu samnom...
Dečki nisu uvijek u pravu, to stoji (kao i svi mi drugi, i oni su ljudi koji rade svoj posao), ali mi je više pun kufer mularije (mislim na mentalitet, ne godine) koja pljuje po njima šta god da napravili. ACAB i te fore i parole si ispisujte po haustorima (dok vas netko ne uhvati i polomi), jer ovdje nije mjesto tome.
A ti ih slobodno slikaj dok "sjede po britijama i spavaju po grmlju za vrijeme smjene", 24 sata će ti dati pare za takve fotke. Ako misliš na one dvije fotke koje kruže netom (jedna je od BiH policije), zbroji si koliko ih svakodnevno časno radi taj posao naspram slikanih 4 u zadnjih 20 godina, pa vidi je li i dalje tvoja primjedba na mjestu..