I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pa nisan reka da je sa tin sprejon bojano nego san odma kad su stavljene slike plastika pita jel to bumper sprej jer mi je malo bacalo na njega i sad san gori reka da mi se ucinilo da je bojano bumper sprejom tu nisan bi u pravu al je bojano sprejom a vi ste odma rekli da nema nikakvega spreja
Lipo urađen posal, al opet po mome ukusu: veliki vizir, org retrovizori, nosac tablice org i crna zaštita auspuha, eventualno nalje, ne mogu odolit orginalu I vidin da je odma odletia na njušku
jeben poso odrađen,bravo matija...runner ko nov
http://www.ebay.com/itm/kit-adesivi-completi-gilera-runner-carb-200-vxr-/251245085446?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item3a7f5fc306 Onda baren stavi tablicu ispod sica jer ovako je meni baš ružno ili napravi neki bolji nosać da stoji ko sa repon
Ništa samo san predloži, znan da je to kod vas malo zahebano Al ako staviš malo više nazad odma će lipše izgledat...Evo ovako, i samo ju još malo nakosiš prema vanka, al to je moj ukus Nego šta mislite o cijeni za nalje?
ajme sta je lipo ispa vxrovi kljuc me podsjeca na one fiatove sa starijih modela uno tipo itd hhahah