« Odgovori #50 : 29 Studeni, 2013, 22:17:18 »
A ono bio sam u pubertetu pa sam izabrao najgori mogući nick, najgore je kad me netko pita kako se zoveš na forumu, par puta sam slao molbe da mi se nick promjeni u STJELE, jer je zadnje 3 godine to nadimak, ali nitko ne želi, ako netko od moderatora vidi ovaj post nemojte ga ignorirat, jadan sam 19-godišnjak koji nema ništa u životu osim ovog foruma i drkanja, budite obzirni, pomozite drkadžiji u nevolji
ps: I cura me ostavila zbog foruma, jer više nije mogla slušat priče: "Nabijem ti taj forum, baš me briga što je nekom tipu pukla radilica (Žolt) , uopće me ne zanimaju tvoje priče o tvojoj iskrivljenoj radilici i kako će ti se isto desiti, zaboli me tko je hac i ne kužim tvoje glupe fore sa sajlama za lift i kumovima i WHO??? koje si pokupio od izgoretina iz vk i ostalih forumaša, između ostalog ako ti je taj Kiza tako prejak typ istetoviraj si njegovo ime i facu preko leđa i baš me briga je li prodao yamahu i uzeo suzuki... Nisi me u kino izveo od kad hodamo, a u zadnje vrijeme žicaš da ja plaćam kave jer ti skupljaš za BGM radilicu i novi set ležaja kako bi napokon imao najbržeg BB-a koji je ikad bio u Vukovaru"
ŽENE
bog otac foruma
aa imas pice kad dodjes na lito u drnde
Evidentirano
s6 sport pro 70, bgm evolution, yasuni R, multivar 5.6g, remen top perf.755x18, polini crne opruge, org. centralni, s6 usis(lamele 0.30mm), dell19 bs, airbox(red sponge), bgm zvono, ser. kvacilo...
tto rpm, bgm 16led stop, h4 xenon svjetla