E znaci probao sam od infernusa savjet bilo je teze malo vratiti membranu jer se rasirila ali motor vise ne trokira i pali po hladnome za sad i ide super, bio je fergazer podešen krivo zato je trokirao, probo bi odmah savjet od yogfrom yamaha ali nemam listice za štelanje ventila, masu ima ,regler radi dobro sve radi, pali ko mina
Dalje mislim da nije potrebno štelat ventile dok ide ne diram, vibracije su ostale no tako se vozim, zadnja strana je nije prednja kao sto sam mislio da su lageri, nesto je debalansno unutra ali dok ide
Jedino da ne otvaram temu za temom, kad kocim zadnjom kocnicom nizbrdo po mokroj cesti zna me zadriftati na jednu stranu a vozim se recimo 10, km/h, s time da sam stegnuo malo na lijevoj strani dole na onoj matici za lijevu zadnju kocnicu pa je mozda previse ali ako odpustim onda teze stanem s time da ne kocim previse s prednjom jer trebam slozit nove disk plocice pa ne koci tako prednja. Mozda je problem samo sto kocim jace zadnjom nego lijevom pa me zanese, dok se negdje ne razbijem ako netko zna odgovor da to sredimo još ?